Velké překvapení v Ulici: Hynek Čermák zaskočil svou manželku Veroniku krásnou kyticí

Hynek Čermák na natáčení seriálu Ulice:  Veronika Čermák Macková od něj dostala kytici
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Veronika Čermák Macková se na natáčení seriálu Ulice dočkala překvapení.Nečekaně ji totiž přišel navštívit její manžel Hynek Čermák.Důvodem bylo to, že Veronika Čermák Macková jen před pár dny oslavila své 30. narozeniny.Veronika Čermák Macková se dočkala gratulací také od svých hereckých kolegů. Vedle Hynka Čermáka stojí Lucie Vondráčková, Kateřina Holánová a Ondřej Studénka.+ 1 fotka+ 2 fotky

Veronika Čermák Macková, kterou diváci seriálu Ulice znají jako Magdu, se nedávno dočkala nejen 30. narozenin, ale také romantického překvapení. Její manžel Hynek Čermák přišel neočekávaně přímo na natáčení Ulice a přinesl jí velkou kytici.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 19. 02. 2024 18:30

Kulatiny jsou pokaždé důvodem k oslavě i k nejrůznějším překvapením pro oslavence. Jinak tomu nebylo také v případě 30. narozenin Veroniky Čermák Mackové. Krásná herečka už pět let ztvárňuje Magdu Procházkovou. V seriálové rodině je jako doma. Dokazuje to i překvapení, které ji nedávno čekalo přímo na natáčení.

Narozeniny Veroniky Čermák Mackové

Štáb a herci seriálu Ulice jsou jako velká rodina. Občas si ze sebe rádi vystřelí, ale také nenechají bez povšimnutí narozeniny svých členů. Zejména když se jedná o kulatiny. Třicáté narozeniny Veroniky Čermák Mackové tudíž nemohly projít bez povšimnutí.

Herečka oslavila narozeniny již ve čtvrtek 15. února 2024, kdy pro ni manžel Hynek Čermák tajně přichystal obrovskou oslavu s jejich kamarády a blízkými mimo Prahu. Hned v pátek točila od rána seriál Ulice. Zpočátku zdálo, že ji čeká běžný natáčecí den. Jenže štáb Ulice se domluvil s jejím manželem Hynkem Čermákem, že ji překvapí přímo na place...

Hynek Čermák s kyticí na natáčení seriálu Ulice

To velké překvapení na natáčení seriálu Ulice se objevilo těsně před obědovou pauzou. Místo ředitelky Landové (Kateřina Holánová) totiž do studovny vstoupil Veroničin manžel Hynek Čermák. Ale tím to ještě neskončilo.

Lásko neblbni už, jdeme domů, máš narozeniny,“ řekl jí Čermák. Herečka prý v první chvíli nevěřila vlastním očím. Jakmile se objevili další gratulanti s dortem a kyticí, okamžitě se roztála. Pak už jen přijímala gratulace.

A co Veroniku napadlo, když se její muž objevil přímo na natáčení? V první chvíli jsem se lekla a říkala jsem si, co tomu asi řekne pan režisér,“ komentuje manželovo překvapení Veronika Čermák Macková. „Vůbec jsem to nečekala, nenapadlo mě, že by se něco takového mohlo stát. Mám ráda překvapení a moc mě potěšilo, že mi Ulice takhle hromadně s mým mužem popřála, moc si toho vážím...“ dodala herečka.

Zdroj informací:
TV Nova: Seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články