Veronika (32): Zjistila jsem, že můj dokonalý přítel má nevyřešenou minulost. Teď je řada na mně, abych ho ranila

nešťastná, zklamaná
Zdroj: Freepik

Veronika chodí s úspěšným podnikatelem a velmi k němu vzhlíží. Martin je o několik let starší. Jenže Veronika zjistila, že nemá vyřešenou minulost. Pravděpodobně stále doufá, že se dají znovu dohromady s bývalou přítelkyní.

Adéla Šťastná
Adéla Šťastná 15. 05. 2024 11:30

S Martinem chodím dva měsíce. Po mnoha neperspektivních vztazích jsem konečně spokojená. Martin je o několik let starší, má rozhled, je zajištěný a podniká v realitách.

Konečně muž, který o mě má skutečný zájem

První muž, se kterým bych si dokázala představit založit rodinu. Moji bývalí partneři nebyli připravení na vztah. Nejraději trávili čas s kamarády a na mě si vzpomněli, pouze když měli potřebu si zasouložit. Tyto vztahy dlouho nevydržely a já raději byla sama. Pak jsem potkala Martina a najednou vše klapalo jako v pohádce.

Chodili jsme na večeře a jezdili na výlety. Nejraději do hor. Martin měl charisma a pečoval o mě jako o princeznu. Dokonce mi nechal do práce doručit kytici, která měla v průměru snad metr. Byla obrovská a všechny kolegyně z okolních kanceláří se na ni přišly podívat. Přiznávám, že toto gesto mě dostalo.

Příjemný víkend v rakouských Alpách se zvrtnul

"Veru, co bys řekla na víkend v Rakousku?" zavolal mi Martin. Samozřejmě jsem souhlasila a vyrazila na nákupy. Krajkové prádlo, nové džíny a upnutý svetřík s výstřihem. Manikúra, pedikúra a kadeřník. Byla jsem připravená. Sbalila jsem si a ve čtvrtek odpoledne mě Martin vyzvedl. Přijel sportovním automobilem a vyrazili jsme. Večeři jsme si dávali už v restauraci s výhledem na rakouské Alpy.

V noci jsme se oddávali sexu a přes den chodili na krátké túry. Prostě jsme relaxovali. Všimla jsem si, že Martin tráví dost času na mobilu. Když jsem se ho na to zeptala, vystartoval po mně: "Ty mě z něčeho obviňuješ? Já tě pozvu na víkend do Rakouska a tobě vadí, že vyřizuji neodkladné pracovní e-maily?" Stála jsem před ním a cítila se jako kráva. Dokázal ve mně dokonale vzbudit pocit viny. Omluvila jsem se.

Přítel měl plný mobil zpráv expřítelkyni

Jenže on ten mobil celou dobu prakticky nepustil z ruky. V restauraci jsme spolu promluvili několik slov, jinak Martin neustále něco psal. Ve tváři měl zvláštní výraz. Dívala jsem se na něj a stále méně věřila tomu, že řeší pracovní záležitosti. Po sexu Martin okamžitě usnul. Nejsem na to pyšná, ale podívala jsem se mu do mobilu. Kupodivu ho neměl zaheslovaný.

Můj šestý smysl zafungoval. Měl tam dlouhou konverzaci s bývalou přítelkyní. Psal jí, že je se synem v Rakousku. Jak na ni myslí, že bez ní to tu není ono a zda by mohl doufat, že by se viděli. Bývalá přítelkyně o něj asi neměla moc zájem, jelikož její odpovědi byly vlažné. Spíše škemral o setkání on.

Ráno jsme naštěstí vyrazili domů. V autě jsem předstírala spánek, a když jsem stála před barákem, ulevilo se mi. Dnes jsem si vzala v práci volno a přemýšlím, co dál. Každý má své mouchy a můj přítel nemá vyřešenou minulost. Ale když jsme spolu, je mi hezky. Jeho atraktivitě nahrává i fakt, že nemusím řešit peníze. Musím si dobře rozmyslet, co udělám. Zda to rezolutně ukončím, nebo se ještě chvíli budu bavit za jeho koruny a budu nefér jako on.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články