Cameron Diaz slaví 50: Matkou se poprvé stala ve 47 letech. Někdy je to výzva, posteskla si

Cameron Diaz slaví 50: Matkou se poprvé stala ve 47 letech. Někdy je to výzva, posteskla si
Zdroj: Showpix
Herečka a modelka Cameron Diaz slaví narozeniny 30. srpna.Cameron Diaz se svým manželem, o sedm let mladším hudebníkem Benji Maddenem.Před třemi lety se páru narodila dcera Raddix.Cameron Diaz natočila svůj poslední film v roce 2014.+ 6 fotek+ 7 fotek

Hvězda filmů Charlieho andílci nebo Maska Cameron Diaz slaví v úterý 50. narozeniny. Před osmi lety vydala knihu o tom, jak přijmout své tělo a stáří a ve svých 47 letech se poprvé stala matkou. Říká, že je to to nejlepší rozhodnutí, které kdy učinila.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 30. 08. 2022 12:00

Dceru Raddix, kterou herečka vychovává s o sedm let mladším partnerem, rockerem Benji Maddenem, podle všeho odnosila náhradní matka. Jinak si totiž nelze vysvětlit, že Diaz nikdo nespatřil s těhotenským bříškem.

Cameron Diaz se dceři neustále omlouvá

Jak herečka přiznala v květnové Kelly Clarkson Show, na roli matky si nejprve musela zvykat a nedokáže se stoprocentní jistotou říct, jak dobře se jí v tomto směru daří„Mám takový maminkovský seznam. Nemá hlad? Není unavená? Kolik je hodin? Kdy naposledy jedla? Kdy spala? A od toho se pak odpíchnu. A pak přemýšlím, jestli se něco nestalo nebo co se mi vlastně snaží říct,“ krčila herečka rameny a dodává, že mít dítě je pro ni velká výzva. „Hlavní je umět vše napravit. Vždycky dceři říkám, že jsem to tak nemyslela, a jestli jsem ji urazila nebo naštvala, musí pochopit, že maminka je taky jenom člověk,“ vysvětlila.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Cameron Diaz (@camerondiaz)

Matkou tři roky před padesátkou

Cameron Diaz tvrdí, že coby rodič cítí povinnost pomoci své dceři vyjádřit emoce a také jí pomoci chápat, co cítí a čím si právě prochází. Být matkou je ale každopádně to nejlepší, co jsem kdy v životě udělala,“ míní herečka.

A přesto, že je čerstvá padesátnice velice aktivní na sociálních sítích, rozhodla se zde dceru neukazovat. Okamžitě si získala naše srdce a doplnila naši rodinu. Jsme nadšení, že s vámi můžeme sdílet tuto novinku. Zároveň však cítíme, že soukromí naší dcery musíme chránit,“ píše Cameron Diaz v příspěvku, u kterého pro jistotu vypnula možnost komentářů.Nebudeme nahrávat žádné její fotografie ani zmiňovat žádné další detaily. Kromě faktu, že je opravdu moc roztomilá!“

Nikdy si nemyju obličej, šokuje Cameron Diaz

V podcastu BBC Michelle Visage Rule Breakers Diaz také přiznává, jak dramaticky se změnil její život od chvíle, kdy se rozhodla pověsit herectví na hřebík a věnovat se jen sama sobě. Doslova nedělám nic. Nikdy si nemyju obličej," šokovala blondýnka, kterou mnozí považují za guru v oblasti zdravého životního stylu.

Herecký důchod začal herečku nudit

A třebaže ještě nedávno Diaz tvrdila, že odchází do hereckého důchodu, a poslední film natočila v roce 2014, blížící se padesátiny její rozhodnutí zřejmě nahlodaly - nyní totiž připustila, že se na televizní obrazovky vrátí. Film by se měl jmenovat příznačně Back In Action a bude se na něm podílet Netflix.

Na Twitteru tuto informaci propálil její herecký kolega Jamie Foxx. Jsem z toho fakt nervózní, víš. Přecházím tu po pokoji. Nevím, jak na to,“ připustila herečka rozrušeně a následně na Instagramu potvrdila, že se skutečně vrací před kameru.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články