Čerstvý šedesátník Seal: „Specializoval" se na modelky, žil s Heidi Klum, Tatjanou Patitz i Tyrou Banks

Zpěvák Seal a jeho modelky: Vystřídal Heidi Klum, Tatjanu Patitz a Tyru Banks
Zdroj: Profimedia
Seal je britský zpěvák, jehož neslavnější písní patrně je balada Kiss from a Rose. Pamatujete si ho ještě s vlasy?Nebo je vám bližší Seal bez vlasů?Seal se ženil až po čtyřicítce, jeho vyvolenou se stala modelka Heidi Klum.Mají spolu tři děti, další dceru Leni přivedla Heidi Klum z předchozího vztahu.+ 6 fotek+ 7 fotek

Něžný hlas zpěvák Seala, který 19. února slaví 60. narozeniny, okouzlil miliony fanoušků, ale také spoustu žen. Seal je známý nejen manželstvím s Heidi Klum, ale i vztahy s dalšími modelkami.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 18. 02. 2023 09:00

Britský zpěvák, jehož celé jméno je Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel, se ženil jenom jednou. A i to dost pozdě, bylo mu 41 let. Proč? Byl prý rád, že mohl počkat a udělat to až v době, kdy to považoval za správné.

Manželství Seala a Heidi Klum

Kdybych potkal Heidi ve svých 30 letech, vycházeli bychom spolu, ale nevím, jestli bych byl obzvlášť dobrý manžel nebo rodič. V této fázi svého života se lépe vypořádám s požadavky manželství a rodičovství. Heidi je o 10 let mladší než já, ale je velmi dospělá. Rozhodně si myslím, že ženy dospívají rychleji než muži," napsal Seal v roce 2008 pro britský list Guardian.

Heidi vstupovala do vztahu se zpěvákem těhotná, ale otcem dítěte byl někdo jiný, italský podnikatel Flavio Briatore. Seal přesto holčičku Leni přijal za svou a byl u jejího narození. V květnu 2005 si Heidi vzal a zajímavostí je, že manželský slib obnovovali každý rok. Později se jim narodily další tři děti - Henry Günther Ademola Dashtu, Johan Riley Fyodor Taiwo a Lou.

Po sedmi letech manželství však Heidi a Seal oznámili, že se rozvádějí. Od té doby se zpěvák už neoženil. To ale neznamená, že zůstal single.

Milostný život zpěváka Seala

Vztahy slavných lidí byly vždy pod drobnohledem médií a fanoušků. Díky tomu se o Sealovi ví, že chodil minimálně s desítkou žen. A pokud nepočítáme manželství s Heidi Klum, nejdéle vydržel (6 let) s modelkou Tatjanou Patitz. Chodili spolu v letech 1997-2003 a všechno kolem vztahu se snažili udržet v tajnosti.

Možná ale je známý důvod jejich rozchodu. Patrně za tím vězí Sealův nejkratší vztah. Ten měl mít s britskou televizní hvězdičkou Tamarou Beckwith, prý spolu randili jeden měsíc na jaře roku 2002.

Kromě Heidi a Tatjany chodil Seal ještě s jednou modelkou, slavnou Tyrou Banks. Jeho životem prošly i zpěvačky Erica Baxter a Susannah Melvoin. Spekuluje se také, že chodil se zpěvačkou Deltou Goodrem, ke které se měl v roce 2017 také nastěhovat poté, co spolu několik měsíců tajně chodili.

Zdroje informací:

Whosdatedwho.com: Seal

Dailymail.co.uk: Now they're living together': Magazine claims Seal has 'moved in' to Delta Goodrem's LA apartment after months of relationship rumours

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články