Divoké historky Stiflerovy mámy: Nejmladší milenec Jennifer Coolidge zavolal z postele mamince s prosbou o radu

Bouřlivý život Stiflerovy mámy: Jennifer Coolidge přiznala mladičkého milence i dva muže najednou
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Díky roli ikonické Stiflerovy mámy v komedii Prci, prci, prcičky (1999) se Jennifer Coolidge konečně stala slavnou. Setkání po letech - Eddie Kay Thomas (Finch) a Jennifer Coolidge (Stiflerova máma).Jennifer Coolidge byla nepřehlédnutelná i na pařížské premiéře snímku Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012).Jennifer Coolidge se objevila jak v seriálu Přátelé, tak v Joeyho samostatném pořadu. Tehdy si zahrála jeho novou manažerku Bobbie.+ 6 fotek+ 7 fotek

Jennifer Coolidge nedávno chytla druhý dech díky seriálu Bílý lotos, který jí vynesl i Zlatý glóbus. Přesto ji všichni znají víc jako Stiflerovu mámu ze série teenagerských komedií Prci, prci, prcičky. Na prahu čtyřicítky se tehdy stala sex symbolem. Ve věku, kdy její kolegyně většinou hrají vážné role matek nebo historických postav.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 14. 01. 2023 09:00

Lidé, kteří se s ní setkali, popisují Jennifer Coolidge jako klidnou a výstřední. S její energií prý nelze soupeřit. Není divu, že když před pár dny získala svůj první Zlatý glóbus, celou show ukradla pro sebe. Nebyl to blesk z čistého nebe. Už předtím dostala několik cen za seriál Bílý lotos. Nelze to brát tak, že na prahu šedesátky konečně prorazila. Jen si lidé až teď začali všímat, že umí hrát i víc než jen ztřeštěnou a smyslnou blond ženu.

Milenci Stiflerovy mámy

Lidé předpokládali, že mohu hrát jen určité druhy rolí. Tu dámu, která vejde, otevře dveře, řekne něco vtipného a pak je zavře," vzpomínala Jennifer Coolidge pro britský list The Guardian. To se změnilo v roce 1999, když si v komedii Prci, prci, prcičky zahrála postavu, které nikdo neřekne jinak než Stiflerova máma. Tato moderní verze paní Robinson z Absolventa (1967) jí přinesla kultovní status.

A nejen to. Role jí prý výrazně oživila intimní život. Jednou řekla, že díky Stiflerově mámě její postelí prošlo na 200 milenců, kteří by se tam jinak neobjevili. Mediální lavinu už nešlo zastavit. Jennifer později vyhlásila, že to jen tak plácla, aby uvolnila atmosféru. Ráda bych řekla, že to byla pravda, ale myslím, že to byla trochu nadsázka," vysvětluje herečka.

Přesto jí role Stiflerovy mámy určité oživení přinesla, zejména pokud jde o zájem hezkých a výrazně mladších mužů. „Jeden chlap byl obzvlášť mladý, samozřejmě, všechno to bylo velmi legální! Ale bylo to i hodně legrační a trochu trapné. Druhý den ráno jsem mu řekla, že si potřebuji vyfénovat vlasy. A on byl tak mladý, že zavolal své matce, aby mu poradila, kde najdu fén. Bylo to divné a jí muselo být naprosto jasné, že jsme spolu v posteli,“ dodává herečka.

Slabosti Stiflerovy mámy

Jennifer Coolidge se nikdy nevdala a ani neměla děti. Ví se jen, že zbožňuje zvířata a měla pejska jménem Chui, který byl vysvobozen z korejské továrny na jídlo.

Mojí slabostí byli vždy muži. Velkou část svého života jsem se honila za nedosažitelnými muži a nikam mě to nedostalo," stěžuje si herečka. V lecčems připomíná postavy, které hraje. Je svérázná, energická a dějí se jí "filmové věci". Třeba pro US Magazine prozradila, že na jedné dovolené randila se dvěma muži, kteří se navzájem znali. Řekla jim, že má identické dvojče...

Možná to také nelze brát jako zaručenou pravdu. Ale i díky těmto historkám nás Jennifer Coolidge nepřestává bavit. A kdyby k tomu přeci jenom došlo a ona nás omrzela, nebude si z toho dělat těžkou hlavu. Když přebírala cenu Emmy a vypršel jí čas, což obvykle provází vypnutí mikrofonu a puštění hudby, začala na pódiu tančit. Jennifer Coolidge je prostě svá...

Neobyčejná Jennifer Coolidge

Je populární v gay komunitě, ale stejně tak ji mají rádi heterosexuální muži a ženy. Jak je to možné? „Může to spočívat ve skutečnosti, že představuje hollywoodského outsidera,“ vysvětluje pro Evening Standard Kirsty Fairclough, která se věnuje komentování života celebrit. „Neodpovídá tělesným ideálům, které tak často vidíme v mainstreamových filmech. A její postavení starší ženy, která je často považována za sexuálně přitažlivou, je v Hollywoodu bohužel stále příliš vzácné.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jennifer Coolidge (@jennifercoolidge)

Jennifer Coolidge je 61 let a zatímco její stejně staré, někdy i mladší kolegyně se přesouvají do vážných rolí historických postav, matek a knihovnic, ona je pořád rozšafně odvázaná, špulí rty a pobíhá po světě s obřím výstřihem. A dokáže s vážnou tváří říct, že je jediná osoba, která s přibývajícím věkem nezmoudřela. Projevuje se to třeba chováním, které si obvykle s šedesátnicemi nespojujeme. Když se nudí, někdy prý zkouší, kolik žvýkaček se jí vejde do pusy...

Zdroje informací:

Standard.co.uk: How Jennifer Coolidge went from ‘Stifler’s mom’ to cult icon

Usmagazine.com: Jennifer Coolidge: 25 Things You Don’t Know About Me (‘I Probably Have More Costumes Than Regular Clothes’)

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články