Dobře utajovaný syn Johnnyho Deppa: Jack podobu s otcem nezapře, má ale jiné zájmy než herectví

Johnny Depp, Jack Depp
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Hollywoodský herec Johnny Depp je otcem dvou dětí, které vychovával s bývalou partnerkou Vanessou Paradis (50) - dcery Lily-Rose (24) a syna Jacka (21). S oběma vychází na výbornou.Zatímco Lily-Rose kráčí v tátových šlépějích, Jack žije s mámou na jihu Francie a pečlivě se vyhýbá zájmu médií.Herectví ho podle jeho slov ani v nejmenším neláká, byť má za sebou jednu menší roli ve filmu Yoga Hosers, kde si roku 2016 zahrál se svojí sestrou. Jestli se ovšem Jack tátovi v něčem podobá, pak je to vedle nosu a pusy také slabost pro příslušnice opačného pohlaví. Naposledy se zapletl s nadějnou francouzskou modelkou Camille Jansen (23), fotografové ho ale načapali už s vícero dívkami, jako třeba na tomto snímku. + 1 fotka+ 2 fotky

Stejný nos, stejná ústa, stejný pohled. John "Jack" Christopher Depp III., pro přátele Jack Depp (21), svou podobu se slavným otcem Johnnym (60) rozhodně nezapře. Na rozdíl od hollywoodské star ale dává přednost životu v ústraní na jihu Francie, a tak se jeho fotky objevují v médiích jen zřídka. My jsme si nicméně na mladého muže posvítili a zjistili o něm spoustu zajímavostí.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 14. 08. 2023 13:00

Jack Depp je jediným synem slavného Piráta z Karibiku a jeho někdejší dlouhodobé přítelkyně Vanessy Paradis (50). Zatímco Jackova starší sestra, herečka a modelka Lily-Rose (24), pomalu plní přední stránky bulváru, Depp mladší má rád svůj klid a herectví ho ani v nejmenším neláká.

To však neznamená, že by se se svým věhlasným otcem nestýkal a neměl s ním leccos společného. "Má stejné reakce jako já, kluk můj, naboural už pět golfových vozíků," žertoval například Johnny Depp v talk show Jimmyho Kimmela v odpovědi na dotaz, proč svého tehdy patnáctiletého syna neučí řídit.

Jack Depp vyrůstal a žije ve Francii

Ono, popravdě řečeno, by na to ani neměl moc čas. Zatímco Johnny tráví většinu roku v USA nebo po různých filmových lokacích, Jack je spokojený ve Francii, kde žije s maminkou Vanessou. Tam se ostatně také z rozhodnutí rodičů narodil. "Rozhodla jsem se s dětmi bydlet ve Francii, i když Los Angeles je také úžasné," nechal se slyšet Vanessa Paradis v rozhovoru pro magazín Weekend Knack v roce 2007. "Na jihu Francie jsme ale ve větší anonymitě, což je hlavně pro malé děti požehnáním."

Analogie s Jackem Sparrowem

Možná i proto, aby herci nebylo líto, že se rodina usadila ve Francii, dostal jeho syn tradiční rodinné jméno John. Stejně se jmenuje nejen jeho otec, ale také dědeček. Aby se ale přeci jen od příslušníků předchozích dvou generací nějak odlišil, začalo se mu říkat Jack. Stejné jméno nese i Deppova nejznámější filmové postava, kapitán Jack Sparrow z Pirátů z Karibiku.

A s legendárním filmovým hrdinou pojí Jacka Deppa i další atribut - tetování na tátově těle. Johnny si nechal synovo jméno a nad ním letícího vrabce (anglicky sparrow - pozn. red.) vytetovat na pravé předloktí. Jde zároveň o narážku na obrázek, který Johnny ukázal ve zmíněném filmu. Tam ho měl akorát zrcadlově obrácený.

Jackův blízký vztah se sestrou Lily-Rose

Jack má americké i francouzské občanství a hovoří plynule anglicky i francouzsky, což skýtá mnoho výhod. "Když jsme s bráchou studovali v USA a chtěli si říct něco, co nebylo určeno uším ostatních studentů, mluvili jsme spolu francouzsky a nikdo nám nerozuměl," pochlubila se Lily-Rose magazínu Interview.

S Jackem mají dodnes výjimečný vztah a starší ségra o něm mluví s velkou láskou. "Jsme si superblízcí. Je cool zase spolu bojovat o to, co je v ledničce," zmínila loni pro magazín Elle, jak tráví čas s rodinou mezi natáčeními.

O herectví nemá Jack Depp zájem

Ačkoliv pochází z věhlasné rodiny, Jack o slávu nestojí. Dokonce nemá ani účet na sociálních sítích. "Když pominu pár školních představení, nejeví o herectví sebemenší zájem," poukázal Johnny Depp roku 2014 pro The Philippine Daily Inquirer s tím, že Jack se raději věnuje malování a hudbě. Nějaký čas působil jako kytarista ve skupině Clown Boner. "Nepotřebujeme test otcovství, je to prostě můj kluk," dodal Depp pro magazín Rolling Stone v roce 2018.

Přesto se Jack se světem showbyznysu tak trochu zapletl, a to prostřednictvím románku s nadějnou francouzskou modelkou Camille Jansen (23). Jejich vztah už je teď ale minulostí a šušká se, že Camille vyměnila Deppa mladšího za pokračovatele jiného slavného rodu, vnuka Harrisona Forda (81) Eliela.

Zdroje informací:
People.com
Talk show Jimmyho Kimmela
Interviewmagazine.com
Elle.com
Entertainment.inquirer.net

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články