Mojmír (25): Na první výročí jsem si nechal vytetovat na rameno jméno své přítelkyně. Ta se se mnou kvůli tomu rozešla

Mojmír (25): Na první výročí jsem si nechal vytetovat na rameno jméno své přítelkyně. Ta se se mnou kvůli tomu rozešla
Zdroj: Freepik

Mojmír má problém. Ještě ho svědí čerstvé tetování, které urychlilo jeho rozchod s přítelkyní. Když totiž viděla na Mojmírově ruce svoje jméno, vzala nohy na ramena. 

Michaela Hájková
Michaela Hájková 02. 08. 2023 10:00

Dlouho jsem přemýšlel, čím překvapit Juditu na naše první výročí. Chtěl jsem, aby pochopila, jak moc ji miluji, a tak jsem si nechal na rameno vytetovat její jméno. Ukázalo se, že to nebyl až tak dobrý nápad. Dala mi košem a teď si budu muset hledat jmenovkyni, nebo tetování nechat odstranit

Chtěl jsem dát přítelkyni extra romantický dárek

Když jsem Juditu poprvé spatřil, ani náhodou by mě nenapadlo, že by si o mě aspoň „opřela kolo“. Nemohl jsme uvěřit tomu, že se mnou mluví a že se jí dokonce líbím. Týdny jsem žil jako ve snách – chodili jsme na rande, milovali se a já stále čekal, kdy se probudím do reality.

Byla to moje vysněná princezna, už jsem nechtěl žádnou jinou. Věděl jsem, že zažila s klukama jen zklamání, a tak jsem se snažil jí nosit modré z nebe a dávat jí najevo, že bych ji nikdy neopustil. Blížilo se naše první výročí a já už si maloval celý náš společný život. Chtěl jsem jí dát nějaký extrémně romantický dárek.

Když jsem šel kolem tetovacího salónu, sepnula se mi v hlavě pomyslná žárovka. O pár dní později už jsem měl jméno Judita vytetované na pravém rameni a těšil se, co na to přítelkyně řekne. Na oslavě našeho výročí jsem si vyhrnul rukáv a s napětím sledoval Juditin výraz.

Přítelkyně při pohledu na své jméno úplně zbledla

Nejprve se zasmála, pak zvážněla, svraštila obočí a nakonec vyjekla a chytla se za pusu. „To je pravý? To snad nemyslíš vážně, ty ses dočista pomátl!“ rozčílila se. Na tuto reakci jsem nebyl připravený, a tak jsem něco začal koktat, ale už jsem to nezachránil. Moje vyznání na ni bylo příliš extravagantní.

Zbytek večera se neubíral správným směrem, Judita byla zamlklá a uhýbala očima. Netušil jsem, že má dávno problém s tím, jak ji nosím na rukou a dávám jí najevo svou lásku. Tohle už byl vrchol. Za týden mi to všechno řekla, když se se mnou rozcházela. 

Zatímco já se snažil vzít zodpovědnost do svých rukou, ona uvažovala, jak se se mnou rozejít. Věděla, jak moc se těším na výročí, a tak neměla to srdce ukončit vztah před ním. Ale možná by to bývalo bylo lepší, alespoň bych teď neměl její jméno vyryté v kůži. 

Sháním dívku jménem Judita, pokud o nějaké víte

Napadlo mě sehnat si jmenovkyni, protože odstraňování tetování je nákladné a bolestivé. Jenže to jméno není zrovna obvyklé a taky bych musel rameno nějakou dobu skrývat. Asi by nevypadalo nejlépe, kdyby si dotyčná Judita všimla mého zdobení už na druhé schůzce. 

„Ty jsi marnej, radši si přes tu ruku nech načmárat nějakýho kašpárka, aby ti připomínal, že seš blázen,“ poradil mi kamarád a já ho chytl za slovo. Nakonec se mi to zdá jako ideální kompromis.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články