Tomáš (40): Nová kamarádka mi kazí manželku, obrážejí bary a teď se nechaly tetovat

Tomáš (40): Nová kamarádka mi kazí manželku, obrážejí bary a teď se nechaly tetovat
Zdroj: Freepik

Tomášovi se nelíbí, jak rychle se jeho žena Monika změnila. Co poznala novou kamarádku Lenku, šlo to s ní z kopce. Chodí po barech, kašle na povinnosti manželky a maminky. Vidí jen sebe a Lenku. Teď si dokonce nechala vytetovat její jméno. Tomáš pro to nemá pochopení a chce zpět svou ženu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 20. 09. 2022 10:00

Moje manželka Monika (37) se pravděpodobně zcvokla. Našla si novou kamarádku Lenku (35) a ta mi mou klidnou ženušku mění v divoženku. Nejsem z toho nadšený. A teď udělaly něco, nad čím mi zůstává rozum stát.

Manželka si našla novou kamarádku

Nejsem žádný týpek, který by vyhledával příliš divokou zábavu. Nejraději ze všeho jsem se svou ženou a dcerou Míšou (7). Mám rád svůj klid a pohodlí. Monika byla ještě do nedávna také taková. Po práci se vracela domů, kde jsme byli všichni spolu a třeba hráli karty. Možná to zní nudně, ale já to tak mám prostě rád.

Jenže sotva se nám do života přimotala Lenka, všechno šlo do háje. Začalo to celkem nevinně. Na konci minulého roku přibyla manželce do týmu nová pracovní síla v podobě divoké Lenky. Když o ní Monika mluvila, necítil jsem žádné nebezpečí. Jen jsem chápal, že z nich budou kamarádky.

A také se tak stalo. Nejprve mi nevadilo, že čas od času zašly po práci do sklípku nebo do kina. Na Monice bylo také znát, jak jí nové přátelství svědčí. Byla víc v pohodě. Jenže po čase se ty dvě začaly vídat denně. Nejenom že spolu byly v práci, trávily spolu čas i po ní.

Manželka se chová jako dvacetiletá holka

Najednou měla Monika problém vyzvedávat dceru ze školy a dělat s ní úkoly. Každý den jí Lenka připravila program. Ať už v podobě nějakého kulturního zážitku, nebo posezení v baru, kam by podle mně maminky už chodit neměly. Monika se začala i jinak oblékat a výstředně malovat. Je pravdou, že se svou postavu si může dovolit ledacos, ale i to má své hranice.

Když jsem ji viděl, jak vyráží v minisukni a zmalovaná jako obrázek na diskotéku, nelíbilo se mi to. Něco jsem řekl, ale ohnala se po mě, že už doma seděla dost. „Je na čase taky trochu žít," pronesla a práskla za sebou dveřmi. Když se Míša ptala, kde je maminka, těžko se mi odpovídalo. Prostě seděla někde na baru a hrála si na dvacetiletou holku.

Tak se to táhne dodnes. Monika zcela zapomněla na povinnosti manželky a matky. Vidí jen sebe a zábavu. Měl jsem tu čest Lenku poznat. Už na první pohled jí divočina kouká z očí. Ta ženská nemá žádné hranice. Je single, bez dětí, bez závazků a povinností. Takže přesný opak Moniky. Nebojím se říct, že ji svým životním stylem táhne ke dnu.

Chci zpátky svou klidnou ženu

Ovšem ten největší šok přišel teprve nedávno. Monika přišla domů a měla ovázanou ruku. Jako starostlivý manžel jsem se lekl, co se jí stalo. „To je tetování," uzemnila mě. „Tetování? Panebože! A co sis nechala udělat?" zděsil jsem se. Monika poodkryla fólii a já viděl nápis Lenka a k tomu srdíčko. „Ty už ses dočista zbláznila," jančil jsem.

„Lenka tam má moje jméno, to na stvrzení přátelství," odbyla mě. „Tobě to přijde normální? Kolik vám je? Už to musí přestat," vyváděl jsem. Ale Monika mě má na háku. Nemá pocit viny. Děsím se, co přijde dál. Piercing do nosu? Zelená hlava? Nechápu, kam dala rozum. Tuhle Moniku jsem si nebral. Chci zase tu starou klidnou Móňu, která měla oči jen pro mě.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články