Rudolf (45): Manželka má inzerát na seznamce, chce prý zjistit, jestli je pořád žádaná. Myslíte, že se mě chystá opustit?

Rudolf (45): Manželka má inzerát na seznamce, chce prý zjistit, jestli je pořád žádaná. Myslíte, že se mě chystá opustit?
Zdroj: Pexels

Rudolf zjistil, že jeho manželka Alena má profil na seznamce. Ona tvrdí, že za tím není nic víc, než chuť zjistit, zda je mezi muži žádaná. Rudolfovi se to ale nezdá. Myslí si, že se ho chystá opustit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 15. 08. 2022 07:00

Když jsem narazil na manželčin inzerát na seznamce, slušně mi zatrnulo. Na moji otázku, proč to udělala, mi řekla, že je to sranda. Údajně chtěla zjistit, zda je mezi muži stále žádaná. Mě se to ale nějak nezdá. Myslím, že se mě chystá opustit.

Manželka má profil na seznamce

Alenu (44) jsem si bral z čisté lásky před dvaceti lety. Za tuto dlouhou dobu jsme spolu zažili hodně. Procestovali jsme půlku světa, koupili veliký dům a zplodili dceru. Elišce je dnes patnáct let a je to nejcennější, co máme. Všichni jsme zdraví, máme co jíst a kde složit hlavu, takže nebojím se říct, že jsme šťastná rodina.

Živím se jako automechanik jedné velké firmy pro závodní auta. Manželka učí na střední škole. Nemáme se špatně ani po finanční stránce. I když už nás toho v životě asi moc nečeká, jsem šťastný. Nebo jsem alespoň do nedávna ještě byl.

Můj spokojený život naboural inzerát, na který jsem náhodně narazil na internetu. Mladý kolega si chtěl založit profil na seznamce. Už roky nemůže najít ženskou, a tak ho napadlo, že to zkusí takhle. Chtěl ode mě pomoc se založením, a tak jsme se na to jedno odpoledne vrhli. A právě díky tomu jsem narazil na profil své manželky.

Manželka chce zjistit, zda je mezi muži ještě žádaná

Rozvedená žena v nejlepších letech. Aktivně sportuje a nebrání se novým zážitkům. To vám cituji část informací, které o sobě Alena sdělila. A prý hledá opravdového muže, který se nebojí žít. To je něco, co ve mně rozpoutalo obrovské pochyby o našem vztahu. Jako třešnička na dortu je fotografie, kterou Alena přiložila.

Vystavila se na naší zahradě v bílých šatičkách a neskutečně jí to sluší. Musel jsem celý inzerát číst snad stokrát, než mi došlo, co se tady děje. Na nic jsem nečekal a zeptal se Aleny, co to má znamenat. Kupodivu nebyla příliš zaražená tím, že to vím. Čekal jsem nějaké koktavé výmluvy. Ona mi však řekla něco naprosto nečekaného.

„O nic nejde. Jen mě zajímá, zda jsem mezi muži ještě žádaná," vysvětlila. To nechápu. Jsi vdaná, máš rodinu. Tohle už by tě zajímat nemělo," zlobil jsem se. A proč ne? Jsem žena v nejlepších letech. Jen mě zajímá, jak si stojím," reagovala, jako kdyby byla v právu. A co jsi zjistila?" zajímalo mě. Divil by ses, ale přišlo mi nespočet zajímavých nabídek," ušklíbla se.

Bojím se, že se mě chystá opustit

„Ty se mě chystáš opustit?" zeptal jsem se přímo. To neříkám. Jen mě to zkrátka zajímalo," odvětila. Požádal jsem ji, aby profil smazala. Není mi to příjemné a myslím, že se to ve vztahu ani nedělá. Její profil je ale nadále aktivní. Vidím poslední přihlášení. Je na něm každý den. Kolikrát ji najdu zavrtanou u počítače.

Maskuje to, jak může, ale vím, že si tam s někým píše. Dostal jsem strach, že se mě manželka chystá opustit. Začala o sebe víc pečovat. Chodí pravidelně cvičit, což nikdy nedělala. Má novou barvu vlasů a je podezřele šťastná. Zamýšlím, že si také založím profil a trochu ji otestuji. Bojím se ale, že to neprojde a naše manželství vezme rychlý konec. Byl bych možná raději, kdybych to nevěděl. Mohl bych si dál naivně myslet, že je se mnou šťastná.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články