Groteskní premiéra pohádky Největší dar: Sabina Rojková ve velké večerní, Pavel Nový v kraťasech a mikině

Groteskní premiéra pohádky Největší dar: Sabina Rojková ve velké večerní, Pavel Nový v kraťasech a mikině
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Bolek Polívka přišel do kina ruku v ruce se Zuzanou Slavíkovou (vpravo) a bývalou manželkou Chantal Poullain.Všichni tři vypadali, že se skvěle baví.Chantal Poullain předvedla elegantní sametový kabátek.Protože je pohádka o pohanských bozích, někteří navštívili i slavnostní premiéru - a Chantal Poullain si jejich přítomnost užívala.+ 19 fotek+ 20 fotek

Ve čtvrtek přišla do kin dlouho očekávaná pohádka Největší dar, kde v rolích pohanských bohů září Bolek Polívka, Jiří Dvořák, Zuzana Slavíková nebo Chantal Poullain. Pohádkou se také prolíná hudba zesnulého zpěváka Davida Stypky, který se objevil i v menší epizodní roli. Na červeném koberci zazářil mladý herec Radek Melša a starší filmoví bardi by si z jeho stylu mohli vzít příklad.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 02. 12. 2022 09:55

Pohádka Největší dar slibuje kromě skvělých výkonů oblíbených herců také hudbu zesnulého zpěváka Davida Stypky, který pro ni složil tři písně. Ústřední z nich - Zázraky - je jeho duetem s Ewou Farnou.

„Setkání s Davidem Stypkou pro mě bylo vlastně duchovním setkáním. Potkal jsem člověka, jehož písničky jsem znal. Jeho skladby jsou fenomenální a velmi autentické," uvedl pro ČTK mladý ostravský herec Radek Melša, který se v pohádce objevuje v hlavní mužské roli. „Jeho muzika byla a pořád je nádherná," míní mladý herec, kterého jsme dosud mohli vídat v seriálech 1. mise nebo Anatomie života.

Sako s obláčky podle posledních trendů

A byl to právě Radek Melša, kdo na sebe během slavnostní premiéry nejvíce upozornil. Rozhodl se totiž následovat aktuální trend, který vládne pánským šatníkům, a namísto obligátního černého saka oblékl bílou košili a veselé sako s potiskem nebe s obláčky. Doprovod mu dělala půvabná přítelkyně Alžbeta Trembecká, která se k herci po celou dobu tiskla, a proběhlo i několik zamilovaných polibků. Jak to mladému páru sluší, můžete posoudit v naší fotogalerii.

Sabina Rojková dráždila holými zády

S Radkem Melšou se dobře zná také představitelka hlavní ženské role Sabina Rojková. Společně se potkávají v seriálu Co ste hasiči. Rojková oblékla na slavnostní premiéru půvabnou flitrovanou róbu v tmavě modrých odstínech, která díky zajímavě vykrojeným zádům přitahovala pánské pohledy. Rojková ovšem strávila část večera po boku choreografa a bývalého partnera Kamily Nývltové Tomáše Smičky, a tak můžeme spekulovat, zda se nám rodí nový zamilovaný pár.

Pavel Nový v milovaných kraťasech

V kontrastu s dokonale oblečenou mladou generací herců vyčnívalo několik starých bardů, kteří si na slavnostní premiéru zřejmě odskočili od sledování fotbalu. Pavel Nový například přišel stejně oblečený, jako na dopolední tiskovou konferenci, a neodpustil si své ikonické kraťasy, jež s láskou nosí celoročně bez ohledu na počasí. Džíny, triko a sportovní bundu oblékl také Martin Stránský a ani Bolek Polívka si džíny neodpustil, byť je doplnil černou košilí a elegantním sakem.

Polívkovi dělaly garde dvě dámy, které se v pohádce rovněž objevují v rolích pohanských bohyní, a to bývalá manželka Chantal Poullain a Zuzana Slavíková, kterou ve společnosti příliš často nevídáme. Jak se Slavíková za ty roky změnila?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články