Čerstvě nezadaná Kamila Nývltová: Samotu jí vedle práce pomáhají překonat rodiče a fenka Emička

Čerstvě nezadaná Kamila Nývltová: Samotu jí vedle práce pomáhají překonat rodiče a fenka Emička
Zdroj: Herminapress
S přítelem Pepou byla Kamila Nývltová šest let a řešili spolu svatbu a děti.Po rozchodu se Kamila zatím na nový vztah necítí.S fenkou Emičkou vyšplhala Kamila až na vrchol Sněžky. Teď pejsek zůstává u jejích rodičů.Na podzim připravuje Kamila Nývltová vydání své první knihy sladkých receptů.+ 6 fotek+ 7 fotek

Po šesti letech se zpěvačka Kamila Nývltová (33) rozešla se svým snoubencem, trenérem Pepou. V rozhovoru pro Lifee.cz otevřeně promluvila o tom, jak zvládá porozchodovou samotu, zda je připravená na nový vztah nebo kdo si vzal jejich společnou fenku Emičku.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 07. 09. 2022 12:00

Kamila Nývltová se teď snaží naplňovat život prací. „Naštěstí to opravdu není problém, vlastně se to zařídilo samo. Já ani pořádně nejsem sama doma, protože jsem u rodičů, mám psa, někde zpívám nebo jsem ve studiu," ozřejmila Kamila. Na nový vztah se zatím necítí. „Mám opravdu hodně práce a vlastně jsem zatím neměla čas myslet na to, co bude. Nechávám to plynout a mimo práci se mi nikam nechce chodit," tvrdí zpěvačka.

Kamila Nývltová také patří mezi známé osobnosti, které 2. října vystoupí na velkém vzpomínkovém koncertu na Ivetu Bartošovou Ve jménu Ivety.

Vystoupíte na koncertu Ve jménu Ivety. Poznala jste Ivetu Bartošovou osobně?

Byla pro mě velkým vzorem, když jsem byla malá, ale osobně jsme se nesetkaly. Vyrůstala jsem na ní a milovala jsem ji. Byla pro mě takovou princeznou. Zažila jsem ji také na některých koncertech, ale pouze jako fanynka. To mě sice mrzí, ale o to víc jsem ráda, že můžu zazpívat na jejím vzpomínkovém koncertu.

Konkrétní písně jsou zatím tajné, ale budete si je vybírat vy, nebo vám je někdo přidělí?

Vybrala jsem si a budu zpívat jeden z jejích duetů s Danielem Hůlkou a k tomu jednu sólovou píseň. Jsem ráda, protože jsem si na ni jako malá nacvičovala choreografie.

Předvedete nám ji tam?

To se asi nebude hodit, ale už se moc těším.

Máte za sebou léto plné velkých koncertů po evropských městech. Jaká zkušenost to pro vás byla?

Bylo to náročné. Začátkem června jsem odletěla do Německa a tam jsem trénovala, byla jsem tam jediná Češka. Než si člověk zvykne, chvilku to trvá, a také si musíte znovu oživit angličtinu. Jste tam sama za sebe. Ale turné bylo nádherné a úžasné. Nic tak velkolepého jsem ještě nezažila.

Byl to pro vás jistý zlom?

Byl to pro mě velký zlom v kariéře, s velkým týmem a produkcí - dělají například koncerty Hanse Zimmera. No a potom jsem se vrátila a přede mnou je dokončení knížky o pečení, která vyjde na podzim. Tento týden půjde do tisku. K tomu finišuji sváteční album, protože už 10. listopadu mě čeká koncert ve Slovanském domě, kde ho také pokřtíme.

Zvládáte také odpočívat?

Podzim bude také náročný, ale zvládla jsem s rodiči dovolenou v Egyptě.

Jak si tedy zvykáte na single život?

Tak samozřejmě je to změna - byli jsme spolu šest let. Snažím se život vyplňovat prací. To teď opravdu není problém, vlastně se to zařídilo samo. Já ani pořádně nejsem sama doma, protože jsem u rodičů, mám psa, někde zpívám nebo jsem ve studiu.

Samota vás tedy netrápí?

To opravdu ne, já mám samotu vlastně ráda. Jsem ráda sama se sebou a mám ráda svůj klid.

Jste teoreticky připravená na nový vztah?

Asi ne. Mám opravdu hodně práce a vlastně jsem zatím neměla čas myslet na to, co bude. Nechávám to plynout a mimo práci se mi nikam nechce chodit.

Jak rozchod řešíte s fenkou Emičkou? Má střídavou péči?

Nemá, Emička zůstala u mě a pobývá u našich v Krkonoších. Má tam velkou zahradu a je to v podhůří, takže pro ni ideální prostor. Já za ní často jezdím. Dohodli jsme se, že Emička zůstane v mé péči.

Nechce si ji váš bývalý přítel ani půjčovat?

Ještě jsme to nestačili řešit. Ale kdyby chtěl, určitě mu ji normálně půjčím. Pořizovali jsme si ji spolu, takže není důvod tohle dramatizovat. Nemám ráda konflikty. Jsme spolu v pohodě.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články