Kamila Nývltová po útoku na svoji postavu: Sociální sítě bych nejraději zrušila

Kamila Nývltová po útoku na svoji postavu: Sociální sítě bych nejraději zrušila
Zdroj: Se souhlasem Kamily Nývltové
Tričko Kamily Nývltové naznačuje, že se jeho nositelka kromě zpěvu věnuje také pečení.Na jaře peče Kamila Nývltová svatební dorty, v zimě cukroví.Kamila je velká sportovkyně. Pravidelně běhá a už si troufá i na půlmaratony.S přítelem Josefem pomalu řeší svatbu a děti. Zatím mají jen pejska.+ 10 fotek+ 11 fotek

Zpěvačka Kamila Nývltová (32) tvrdě cvičí a dokonce běhá půlmaratony. Přesto se nedávno stala terčem kritiky, že její postava nevypadá tak dobře, jak by měla. V rozhovoru pro web Lifee.cz zpěvačka přiznala, že sociální sítě by z těchto důvodů nejraději zrušila.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 01. 2022 12:30

Kritika Kamilu zasáhla a jak doslova říká, hnula jí žlučí. Jednou za čas se vyfotím s odhaleným břichem, protože mám radost, že se sama sobě líbím a chodím cvičit. A pak mi nějaké ženské začnou psát, že vypadám hnusně a na to, jak moc cvičím, tak vlastně nic moc,” vypráví Kamila, která je aktivní sportovkyní a její přítel Pepa, který teď pracuje v covid centrech, se před pandemií živil jako fitness trenér.

Sociální sítě by měli zrušit, soudí Kamila Nývltová

Nenaštvalo mě to. Spíš mě to mrzí. Tyhle věci by se neměly psát nikomu, ať si v duchu říkáte cokoli. Proto jsem následně přidala druhou fotku s břichem. Chtěla jsem ukázat, že je to normální a v pořádku. Každá ženská to tak má,” myslí si Kamila, která už několikrát zvažovala, že se ze sociálních sítí stáhne.

Hnulo mi to žlučí. Nerada rozvíjím takové debaty, ale měla jsem na to prostě náladu, tak to šlo ven. Už jsem si říkala, že si sociální sítě zruším. Kolikrát mi to víc ubližuje, než pomáhá. Byla bych ráda, kdyby sociální sítě jednoho dne samy zanikly. Všem lidem by se ulevilo,” soudí.

Kamila Nývltová loni napekla půl tuny cukroví

Kromě sportu je Kamila také vášnivou a schopnou cukrářkou. Právě díky pečení se jí podařilo bez problému ustát i vynucenou téměř dvouletou koncertní pauzu způsobenou pandemií koronaviru. Založila si firmu a v cukrařině je natolik úspěšná, že loni už si kvůli zakázkám na vánoční cukroví dokonce musela pronajmout pekárnu, protože v domácích podmínkách péct nezvládala. 

„O Vánocích jsem napekla více než půl tuny cukroví, konkrétně 535 kilo. Bylo toho jednou tolik co minule. Teď už nabírám objednávky na svatby. Sweet bary pro nevěsty mě hodně baví. Pořád to směřuje k tomu, že bych si otevřela kamennou prodejnu nebo kavárnu, ale to je ještě hudba budoucnosti,” zasní se Kamila, které se pomalu plní její dlouholetý sen. A nevěstou se možná sama brzy stane. S přítelem Pepou se vyhlídkám na svatbu a miminko rozhodně nebrání

Kamilu Nývltovou čeká evropské turné

Její současné plány však přeci jen více směřují ke koncertování, kde cítí velký dluh vůči fanouškům i sobě samé. Chtěla bych rozjet všechno, co bylo přes ty dva roky pozastavené. Nový rok, nový vítr do plachet,” usmívá se Kamila, před kterou stojí velká výzva. Koncem května odlétá jako sólistka na měsíc a půl na velké evropské turné Two steps from hell. Dvakrát už bylo odložené, proto se nemůže dočkat vyprodaných hal. 

V rámci turné se podívá do Londýna, Paříže, Berlína a navštíví i Prahu. Bude to filmová muzika a produkují to Američané, kteří si mě pro tento projekt vybrali. Na dnešním koncertu v Divadle Broadway budu mít šaty, které mi moje stylistka nechala pro tohle turné ušít v zahraničí,” předvádí róbu Kamila.

Kleopatrou je Kamila Nývltová už třináct let

Koncert, v rámci kterého jsme se s Kamilou setkaly, je věnován textaři Zdeňku Borovcovi. Ten vstoupil Kamile do cesty díky muzikálu Kleopatra, který před třinácti lety odstartoval zpěvaččinu muzikálovou kariéru. Díky tomu se do Divadla Broadway pořád ráda vracím. Dnes budu zpívat píseň Chci královnou se stát,” dodává Kamila závěrem.

Záznam koncertu Legenda Zdeněk Borovec bude Česká televize vysílat 26. února.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články