Ivanka Trump slaví 39: Urputná je po otci, s Melanií udělala krátký proces

Ivanka Trump slaví 39: Urputná je po otci, s Melanií udělala krátký proces
Zdroj: Showpix.cz
Ivanka ráda stěhuje, hlavně v místnostech, které by měly patřit Melanií.
Taky měla skrze Ricka Gatese, poradce Melanie, zmanipulovat její projev a z velké části jej opsat z projevu Michelle Obamové. První dámu tak čekala pěkná ostuda.
Kvůli jejím intrikám o ní její macecha řekla, že je had.
Mezi nevlastní dcerou a macechou má vládnout "podivná dynamika".
+ 2 fotky+ 3 fotky

Ivanka Trump slaví 39. narozeniny a jedno je jisté – Donald Trump ji má nejraději. Zato slovinská exmodelka Melanie k ní má zcela opačný vztah. Navíc nabyla přesvědčení, že spolu se svou kamarádkou musí vydat knihu, ve které světu vylíčí, jaká je Ivanka doopravdy. Ta si z toho však nedělá těžkou hlavu. Navíc má teď plno starostí se žalobou na pomlouvačné billboardy.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 30. 10. 2020 08:00

Ivanka Trump se narodila 30. října 1981 v New Yorku. Je podnikatelka, modelka a politička. S manželem Jaredem Kushnerem má tři děti. Od roku 2017 pracuje pro Federální vládu Spojených států amerických, a to jako poradce svého otce, prezidenta USA Donalda Trumpa.

Poradkyně nejmocnějšího muže světa

Život a kariéra Ivanky Trump splňuje veškeré požadavky amerického snu. Vystudovala obchodní školu Wharton School na Pensylvánské univerzitě, kde získala titul bakalářky ekonomie. V roce 2009 se provdala za majitele periodika The New York Observer Jareda Kushnera, kvůli kterému také konvertovala k judaismu.

Když se její otec Donald Trump rozhodl kandidovat v prezidentských volbách, zanechala podnikání a naplno se začala věnovat přípravě jeho kampaně. O dva roky později se vzdala i modelingu a stala se na plný úvazek jeho poradkyní v Bílém domě. Tento post vzala i kvůli tomu, že jí dává možnost zasadit se o práva žen. Což ale moc nekoresponduje s její vlastní značkou oblečení, které se vyrábí v továrnách v Číně a Indonésii, kde právě ženy pracují ve špatných podmínkách a za méně než minimální mzdu.

Spory s Melanií

V září letošního roku vyšla kniha s názvem Melanie a já: Vzestup a pád našeho přátelství, na kterém má největší zásluhu bývalá důvěrnice a poradkyně Melanie Trump. A Ivanku rozhodně nešetří. Melanie měla svou nevlastní dceru označit za hada, neboť se snažila manipulovat s tím, kdo bude a nebude v jejím osobním personálu.

Prý také měla ambice stát se jakousi hradní paní, princeznou Bílého domu. Jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu. To takhle jednoho dne Ivanka čekala s uchem přitisknutým na dveřích a čekala, až se za zlou macechou zavřou dveře. Vzduch byl čistý, věděla, že se venku zdrží. Svolala služebnictvo a z rohové kanceláře, která je určená pro první dámu, udělala rodinnou pracovnu Trumpových, čímž vlastně připravila Melanii o dveře s vlastní jmenovkou. Ale to jí nestačilo. Dorazila ji tím, že obsadila ještě jednu místnost v Západním sídle. Melanie samozřejmě po návratu pěnila, ale komu čest, tomu čest. Vskutku krátký proces.

Pomlouvačné billboardy

Ivanka a Jared mají momentálně plné ruce práce s vyhrožováním organizaci Lincoln Project, v níž se sdružují republikáni protestující proti znovuzvolení Trumpa. Na Times Square v New Yorku byste nyní našli dva obří billboardy, jenž viní manžele z toho, že je jim utrpení Američanů způsobené covidem jaksi u zadní části těla.

Organizace nicméně důrazně řekla, že nic sundávat nebude. A už vůbec ne, když to požaduje “mimoňka a neurvalec, kterým nikdy na lidech nezáleželo”. Pravdou je, že kdyby došlo k soudu, trval by roky a stál spoustu peněz a v 90 % by pro ně znamenal prohru. Kdoví, co všechno by vyšlo najevo.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Ivanka Trump

Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship, Stephanie Winston Wolkoff

The Guardian: Jared Kushner and Ivanka Trump threaten to sue Lincoln Project

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články