Jan Kopečný o roli záporáka v seriálu ZOO: Bál jsem se reakcí fanoušků, mám tam scény dost za hranou

Jan Kopečný o roli záporáka v seriálu ZOO: Bál jsem se reakcí fanoušků, mám tam scény dost za hranou
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Kamil Ovčík se se zlou potáže, být hrubý na seriálovou Viky se nevyplácí.„Je to ukázkový hajzl," říká Honza Kopečný o své postavě Kamila Ovčíka, který je bývalým přítelem hlavní hrdinky Viky.S Evou Burešovou se znají z muzikálového světa, teď spolu hrají také v seriálu.Eva Burešová má také početný fanklub a pocit, že by se jeho hněv mohl obrátit proti němu, není Honzovi Kopečnému právě příjemný. Ubližovat Evě v seriálu je zkrátka nebezpečné.+ 6 fotek+ 7 fotek

Muzikálový zpěvák Jan Kopečný (32), který na sebe upozornil v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, momentálně řádí v seriálu ZOO. Coby záporák Kamil Ovčík pořádně zatápí Viky, kterou ztvárnila Eva Burešová. Dokonce tak moc, že se toho sám polekal. V rozhovoru pro Lifee.cz přiznal, že se bojí, aby si ho fanoušci nespojovali s jeho rolí a v divadle po něm neházeli shnilá rajčata.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 20. 02. 2022 08:00

V seriálu ZOO chce Kamil Ovčík za každou cenu získat zpátky svou expřítelkyni Viky, a když nic nezabírá, rozhodne se jí vyhrožovat exekucí. Viky dojde s Kamilem trpělivost a svůj názor vyjádří také ručně. Ovčík tak schytá pěkných pár facek. Co nám k tomu jeho představitel řekl?

Jan Kopečný od ženy ránu nikdy nedostal

Podle Jana Kopečného bylo natáčení velmi zábavné, protože akční scénu museli s Evou Burešovou točit hned několikrát. Na place měli také profesionální dozor, kaskadéra Petra Drozdu, který se postaral o to, aby scéna vypadala co možná nejvěrohodněji. „Já se s tou rolí zase tolik nesžívám. Někdo to má jednodušší, protože může hrát tak trochu sám sebe. Nikdy jsem ránu od ženy nedostal a ani žádnou nikdy neuhodil," říká Jan Kopečný v rozhovoru pro Lifee.cz.

Jan Kopečný se bojí o přízeň fanoušků

Dodnes ho režiséři obsazovali do rolí klaďasů a milovníků, takže si zvyká na nový kabátek. Když roli přijal, dostal strach, aby si ho s ní fanoušci nespojovali„Od kolegů totiž vím, že tomu tak často bývá. Bylo by mi nepříjemné, kdyby si na mě někdo udělal názor podle Kamila Ovčíka. Je to jenom seriál a jenom to hrajeme," zdůrazňuje Kopečný. Některé scény jsou opravdu za hranou, teď myslím, co se týká mého smýšlení a mé životní filosofie. Já bych se k ženě v životě takhle nechoval," zdůrazňuje herec.

S kolegy chtějí vyprodat Lucernu

Fanoušci zatím Honzu Kopečného milují. Svědčí o tom mimo jiné rychlost, s jakou pravidelně mizí lístky na jeho projekt Muzikál naruby v pražském Divadle Broadway. Koncerty plné nejznámějších muzikálových hitů, kde Honza účinkuje spolu s kolegy Josefem Vágnerem a Petrem Ryšavým, bývají beznadějně vyprodané v řádu hodin. Proto se pánové rozhodli příští Muzikál naruby uspořádat 22. října rovnou ve velkém sále pražské Lucerny.

Muzikál naruby začal ostudou s hasicím přístrojem

„Náš první společný koncert vygradoval přešlapem, kdy jsme v divadle chtěli znázornit píseň, která se jmenovala Mrholí. Nenapadlo nás nic lepšího, než mrholit hasicím přístrojem," vzpomíná Honza Kopečný se smíchem.

„Samozřejmě se tahle naše legrácka nesetkala s velkým úspěchem, ale nám to v tu chvíli přišlo strašně vtipné. Zaplatili jsme pokutu a jako omluvu jsme uspořádali koncert, který se jmenoval právě Mrholí - ovšem, pod záštitou Muzikálů naruby," vysvětlil.

Na fotky záporáka Kamila Ovčíka, ale také na zástupy fanynek muzikálového tria se podívejte v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články