Kateřina Marie Fialová se představí jako Dorotka z Anděla páně: Můj sen je žít na statku a nosit velké sukně

Kateřina Marie Fialová se představí jako Dorotka z Anděla páně: Můj sen je žít na statku a nosit velké sukně
Zdroj: Herminapress
Herečka Kateřina Marie Fialová (uprostřed) se bude v roli Dorotky v muzikálu Anděl páně alternovat s Ines ben Ahmed (vlevo) a Kristýnou Daňhelovou (vpravo).Kateřina Marie Fialová bude novou hvězdou Hudebního divadla Karlín.Zpěvačka už účinkuje v muzikálu Okno mé lásky v Divadle Broadway.V roce 2019 byla Kateřina Marie Fialová součástí televizní show Tvoje tvář má známý hlas.+ 6 fotek+ 7 fotek

Herečka Kateřina Marie Fialová (26) na sebe upozornila v pořadu Tvoje tvář má známý hlas a republiku zaujal především její smutný osud, kdy přiznala, že tragicky přišla o oba rodiče. Teď ji budeme moci vídat v nové roli, a to coby Dorotku v připravovaném muzikálu Anděl páně, do kterého ji oslovil Ondřej Brzobohatý.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 04. 04. 2023 12:00

Mladá herečka Kateřina Marie Fialová zatím sice bydlí v Praze, ale má konkrétní představu o tom, kde by se chtěla nacházet za pár let. „Chtěla bych žít na statku, to by mi vůbec nevadilo. Teď jsem ve fázi, kdy na to vydělávám," překvapuje v rozhovoru pro Lifee.cz.

Zatím by tam žila sama, jen s pejskem. Vhodnou nemovitost stále hledá. "Mám už vymyšlenou lokalitu, kde bych to chtěla. Jen musím mít nejprve ten budget a ten do toho potom vrazím," říká herečka rezolutně.

Popište nám roli Dorotky.

Dorotka pochází ze statku a je sympatická, milující a její otec určitě umřel, jak už to tak bývá. Všechno je proti ní. Beru to tak, že to je člověk, který je andělem na zemi. Stará se a snáší všechno zlo. Je to pro mě andílek.

Jste na podobné role zvyklá?

Asi to bude tím, jak vypadám, ale opravdu mi neustále dávají podobné typy. Milující, zamilované, hodné. Ale když si jednou za čas zahraju tu mrchu, tak je to boží! Na tuhle Dorotku se ale těším, vlastně to pro mě bude protiúkol.

Všechny dívky by chtěly být princeznami, vy to tak nemáte?

Já nechci být princezna! Já chci být ta největší svině, která všechny začaruje! Ale Dorotka je také super.

Díváte se na Anděla páně každý rok?

Každý rok už asi popatnácté. Když natočili dvojku, byla jsem ve velkém očekávání a potom totálně nadšená. Nechci říkat, že je lepší než jednička, ale je to skvělá kombinace.

Máte už nějaká očekávání ohledně kostýmů?

Zatím ne, ale jestli na sobě nebudu mít něco z berana nebo ovečky, tak budu zklamaná.

Máte ráda vesnický styl?

Hrozně moc! Hlavně je to hrozně pohodlné, a kdyby se vrátily ty velké sukně, budu nadšená. Ještě kdyby se vrátily krávy a kozy... Kdybychom mohli mít farmu - to je můj velký sen a vůbec bych se nezlobila.

Zatím žijete v Praze?

Žiju v Praze, ano, ale mám takové sny. Chtěla bych žít na statku, to by mi vůbec nevadilo. Teď jsem ve fázi, kdy na to vydělávám.

Už máte nějaký domeček vyhlédnutý?

Pořád hledám a mám už vymyšlenou lokalitu, kde bych to chtěla. Jen musím mít nejprve ten budget a ten do toho potom vrazím.

Hodláte tam žít sama?

Zatím sama, jen s pejskem. Uvidíme, jak to dopadne.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články