Kordula Stropnická oslnila festival ve Varech: Teenagerovský outfit vyměnila za průhlednou látku a zlato

Kordula Stropnická
Zdroj: Herminapress/Koláž Lifee.cz
Kordula Stropnická s Veronikou Žilkovou zářily ve VarechNa závěrečný ceremoniál přišly obě v blyštivých modelech. Žilková oblékla šaty návrháře Philippa Pleina a její dcera zvolila značku Elisabetta Franchi. Zlaté šaty s průhlednou sukní způsobily ve Varech rozruch.+ 7 fotek+ 8 fotek

Mládí letos ovládlo Vary. Nejen Adam Mišík zaujal svým neotřelým stylem, ale i dcera Veroniky Žilkové se na společenských událostech filmového festivalu blýskla hned v několika outfitech. Podívejte se s námi na to, co oblékla na červený koberec i mimo něj.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 11. 07. 2022 17:00

Kordula Stropnická se ukázala hned na třech různých akcích během Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Při každé příležitosti měla dokonalý make-up, jen ty outfity se měnily. 

Teenagerovský styl s odhaleným bříškem

Na první společenskou příležitost, na kterou vyrazila s Veronikou Žilkovou, bylo uvedení filmu Spolu. Ten den ve Varech nebylo úplně přívětivé počasí, tak Kordula oblékla džíny a krátký top. Outfit doladila značkovou kabelkou, která ladila s barvou svetříku. 

Bílé minišaty na premiéru filmu

Během Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary uvedl herec Bolek Polívka film Zapomenuté světlo z roku 1996. Snímek byl uveden v rámci Pocty Bolku Polívkovi, který v sobotu převzal Cenu prezidenta festivalu určenou pro výrazné osobnosti české kinematografie. 

Po červeném koberci se tak prošla i Veronika Žilková, která s Bolkem ve filmu hrála. Ta měla jako svůj doprovod dceru Kordulu, která pro tuto slavnostní událost zvolila kratší bílé šaty. Jak jí to v nich slušelo, se můžete podívat do galerie.

Zlatý model s průhlednou sukní na závěr festivalu

Nejvíce rozruchu ale dcera Veroniky Žilkové vyvolala na závěrečném ceremoniálu. Červený koberec pojala slavnostně, jak se to sluší a patří, a zvolila zlatou róbu. Šaty návrhářky Elisabetty Franchi nechaly vyniknout Korduliny štíhlé nohy, vzhledem k tomu, že sukně byla z průsvitné látky. 

Vedle maminky, která zářila ve stříbrně blyštivých šatech si údajně připadala jako hvězda z Hollywoodu. Co se týče make-upu, prozradila nám Veronika v rozhovoru, že pro rady si k ní Kordula nechodí: "Ne, ona školí mě. Dokáže mě nalíčit naprosto fantasticky a často mi vyčítá, jak málo o sebe dbám. Do práce se mnou nechodí, takže nevidí, že se líčím opravdu často."

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články