Meg Ryan slaví 60. narozeniny: Žít s dětmi sama je jednodušší, než se s někým hádat kvůli výchově

Meg Ryan slaví 60. narozeniny: Žít s dětmi sama je jednodušší, než se s někým hádat kvůli výchově
Zdroj: Showpix
Meg Ryan se vdala za Dennise Quaida 14. února 1991, tedy na Valentýna.Už o rok později přišel na svět jejich jediný syn Jack.Jack Quaid je dnes také herec.Jack Quaid se patrně nejvíc proslavil rolí Hughieho v komiksovém seriálu The Boys z dílny Amazonu.+ 3 fotky+ 4 fotky

Meg Ryan si díky slavným komediím Když Harry potkal Sally nebo Samotář v Seattlu vysloužila přezdívku Americké zlatíčko. Jen těžko lze uvěřit, že jí 19. listopadu je už 60 let. A navíc je dvojnásobná svobodná maminka.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 19. 11. 2021 08:15

Meg Ryan byla vdaná jenom jednou, na Valentýna 1991 si na romantickém obřadu vzala herce Dennise Quaida. Přestože o rok později přišel na svět jejich jediný syn Jack, manželství nemělo dlouhého trvání. Už v létě 2000 oznámili Dennis a Meg rozchod a následně se rozvedli.

Adopce Meg Ryan

V roce 2006 si Meg Ryan adoptovala 14měsíční čínskou holčičku, která dostala jméno Daisy True. „Myslím, že je to skvělé. Dává lidem vědět, že mezinárodní adopce jsou možné a že je to kulturně přijatelné. Spoustě dětí to pomůže,“ řekl tehdy pro magazín People David Ptasnik z agentury Americans Adopting Orphans. A dodal, že Čína se díky velkému počtu zdravých dětí a relativně snadnou adopcí stala oblíbeným místem pro americké rodiče.

Nikdy jsem se necítila jako na záchranné misi nebo něco podobného. Jen jsem opravdu chtěla dítě, spojit se s někým. A Daisy a já jsme potkali právě v tuto chvíli,“ komentovala to později Meg Ryan. Přestože už tehdy měla doma třináctiletého syna Jacka, Daisy do rodiny zapadla. Výchova vlastního potomka a adoptované holčičky sice není ta samá zkušenost, ale Meg říká, že není žádný rozdíl v lásce, kterou k nim cítí.

Výchova podle Meg Ryan

Je velmi chytrá a je velmi velkorysá. Líbí se mi, že je zábavná. Miluji to. Už si nedokážu představit, jaké to bylo, než přišla," říká Meg o své dceři. Překvapivě pak poznamenává, že rozdělení odpovědnosti mezi rodiči může být těžší, než když se o Daisy True stará sama.

Jack má svého tátu a jsou si blízcí, tak to bude mít vždycky. Ale když jste jediná v domě s dětmi, budete velet vy. Není tam žádný stres z toho, že byste se vy a nějaký další dospělý neshodli na tom, jak chcete své děti vychovávat,“ dodala Meg Ryan.

Zdroje informací:

People.com: Meg Ryan Adopts a Girl

Bestlifeonline.com: See Meg Ryan's Teenage Daughter Now

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články