Miluše Bittnerová zažila nejlevnější svatbu v šoubyznysu: Vdávala jsem se v černé a pak šla rodit

Miluše Bittnerová zažila nejlevnější svatbu v šoubyznysu: Vdávala jsem se v černé a pak šla rodit
Zdroj: Se souhlasem Martiny Pipkové Loudové
Moderátorka Miluška Bittnerová dostala od manžela k letošnímu Valentýnu prsten s velkými drahými kameny.Na cenu prstýnku se Miluška pochopitelně raději neptala.Moderátorka pořadu Na kafeečko přiznává, že s manželem nemají ani snubní prstýnky, jelikož svatba proběhla velmi narychlo.Manžel se jí to zřejmě nyní snaží vynahradit, jelikož ví, že Miluška šperky miluje.+ 6 fotek+ 7 fotek

Herečka Miluška Bittnerová (45) se vdávala v roce 2019, pouhé dva dny před narozením dcery Betynky. V rozhovoru pro Lifee.cz nyní zavzpomínala, jak si s chotěm Reném ani nestihli pořídit snubní prstýnky a svatba je vyšla na pouhých 3 200 korun. Možná i proto pozorný manžel pravidelně zásobuje Milušku drahými šperky. Letos na Valentýna ji například obdaroval briliantovým prstenem, který vzbudil mnoho otázek.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 17. 02. 2023 12:00

Po svatbě si Miluška nechala rodné příjmení Bittnerová, pro což měla svůj důvod. Dva roky předtím mi zemřel tatínek, a protože se vdala moje maminka, stejně jako sestra, tak by moje jméno navěky zmizelo," ozřejmila Miluška v našem rozhovoru.

„Bittnerová je mé rodné příjmení a nechala jsem si ho na počest mého tatínka, protože jsem jeho poslední nositelkou v rodině. Manžel s tím souhlasil. Nicméně naše dcera Betynka už se jmenuje po Rendovi," poukazuje moderátorka pořadu Na kafeečko, která tvář svého manžela, stejně jako fotky ze svatby, úzkostlivě tají.

Prý jsi od svému muže nedávno dostala krásný prsten. Jedno konkrétní médium dokonce uvádělo, že je zásnubní.

Ano, dostala, ale není zásnubní, protože my už jsme manželé. Nicméně klidně mě můj choť může znovu požádat o ruku, tomu se nebráním, tento dárek je nicméně valentýnské překvapení. On dobře ví, že já extrémně moc miluji šperky. V tomto smyslu jsem hrozná straka. Obzvlášť se mi líbí šperky, které je možné nosit na rukou. René navíc dobře zná můj vkus, takže já se do toho prstýnku okamžitě zamiluji a v tu chvíli se zamiluji také do něj. Jde to hezky ruku v ruce.

Ale jste svoji?

Rozhodně ano, brali jsme se dva dny před narozením dcery, ve 40. týdnu těhotenství. Přijela jsem na vozíku a byl to docela zvláštní nápad. V tomto období žena většinou nemůže vůbec nic, a jestli něco opravdu nejste, tak půvabná nevěsta s ladnou nožkou. Svatba proběhla narychlo, ve čtyřech lidech. Můj manžel má dodnes uložený účet a naše svatba vyšla na pouhých 3 200 korun.

To muselo být hodně narychlo.

Bylo, my vlastně nemáme ani snubní prstýnky. Řekli jsme si, že si je dáme až na opětovné svatbě. Prostě to celé uděláme ještě jednou a naše dcerka Betynka půjde za družičku. Uspořádáme zkrátka normální svatbu, na kterou pozveme také příbuzné. Jen se chci obloukem vrátit k tvé původní otázce - možná proto, že nemám snubní prstýnek, mě můj manžel tolik zásobuje.

Máte vůbec nějaké svatební fotky?

Máme asi čtyři. A jsou to fotky, které nesmí spatřit světlo světa. Manželovu tvář prostě nezveřejňuji.

To chápu, ale doma je možná pověšené máte?

Nemáme. Naši svatbu natolik přehlušilo narození dcery, že si to chceme užít později, pokud k tomu vůbec dojde. Možná bychom ten sňatek také rádi udělali v kostele, protože máme za sebou běžný civilní obřad.

Pořád tedy platí, že jsi dostala dárkem krásný prstýnek.

To ano, bez debaty. Byl určitě dražší, ale na cenu já se neptám. Vtipné mi na tom přijde jen to, v jak malém rozpočtu se pohybovala naše svatba a jak drahými šperky mě můj muž rozmazluje.

Ta druhá svatba je tedy pořád v plánu?

Pořád nad tím uvažujeme, třeba v rámci nějakého výročí. Ale upřímně řečeno, v této době nikdy nevíš. Dlouho například sháníme dům a pořád nic, takže těžko říct, jak to nakonec celé bude. Prozatím takovou snahu máme.

Ponechala sis jméno Bittnerová...

Ano, protože mi asi dva roky předtím zemřel tatínek. A protože se vdala moje maminka, stejně jako sestra, tak by moje jméno navěky zmizelo. Bittnerová je mé rodné příjmení a nechala jsem si ho na počest svého tatínka, protože jsem jeho poslední nositelkou v rodině. Manžel s tím souhlasil. Nicméně naše dcera Betynka už se jmenuje po Rendovi.

Říkáš, že fotky ze svatby nespatří světlo světa, ale jaké jsi měla šaty?

V tom 10. měsíci těhotenství jsem se vešla asi do tří svatebních šatů, takže jedny z nich to byly. Vdávala jsem se v černé. Ale rozhodně si nemyslím, že by to manželství kvůli tomu utrpělo. Na druhé straně jestli se budu vdávat ještě jednou, tak si to třeba ještě vynahradím.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články