Modelka a učitelka Gabriela Dvořáková: Po obou porodech jsem bojovala s extrémní štíhlostí

Modelka a učitelka Gabriela Dvořáková: Po obou porodech jsem bojovala s extrémní štíhlostí
Zdroj: Se souhlasem Martiny Pipkové Loudové
Modelka Gabriela Dvořáková radí učitelkám prvního stupně základní školy nosit elegantní košile v kombinaci s kalhotami nebo sukní. Měly by se vyvarovat výstředností.Gabriela Dvořáková po třicítce vyznává jednoduchou eleganci.Šaty, které dnes Gabriela Dvořáková obléká, jsou volnějších střihů, protože se nerada cítí být limitovaná oblečením.Styl Gabriely Dvořákové je dnes nadčasový a za všech okolností ženský.+ 8 fotek+ 9 fotek

Modelka a učitelka Gabriela Dvořáková (32) je maminkou sedmileté Terezy a tříleté Dorotky. Jak prozradila webu Lifee.cz, diety nikdy nedržela a po obou porodech musela paradoxně bojovat s jiným problémem - velkým úbytkem váhy.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 17. 04. 2022 08:00

Modelka Gabriela Dvořáková (32) je dvojnásobnou maminkou a v rozhovoru pro web Lifee.cz prozradila, jak ji proměnilo mateřství. Pokud byla před dětmi přirozeně štíhlá, teď by ji potěšilo pár kilo navíc. Patří mezi ženy, které po porodu bojují s postavou.

Gabriela Dvořáková hubla až příliš

„Celý život jsem to měla spíš obráceně. Nepatřím mezi ženy, které by držely diety a chtěly hubnout. Naopak. Každému ale říkám - tohle je také problém. Po obou porodech mi šla váha až moc dolů. Není to dobře," upozorňuje Gabriela, která už se sama sobě nelíbila. Ve tváři jsem vypadala strhaně a příliš vyzáble. Opravdu jsem s tím bojovala a snažila jsem se přibrat, ale moc se mi to nedařilo."

Kojením přicházela o veškerou energii

Gabriela řešila jiný problém, než většina žen, ale trápilo ji to úplně stejně. „Dlouho jsem kojila a měla jsem pocit, že ze mě holčičky vysávají veškeré vitamíny a energii," popisuje modelka stav, který určitě zažilo více žen. Ze známých osobností to byla například Marie Renčová, manželka režiséra Filipa Renče.

„Diety jsem nikdy nedržela. Jím zdravě a myslím, že člověk má jíst všechno," míní Gabriela, která se celý život stravuje vyváženě. Nepřejídá se a ze svého jídelníčku také nic kategoricky neškrtá, lepek ani sacharidy. Říká se, že když člověk z jídelníčku vysadí třeba brambory, tak si tělo tohle nastavení uloží, a potom už je vůbec nepřijme. Takže všeho s mírou," radí modelka.

Jaké outfity radí učitelkám prvního stupně?

Gabriela Dvořáková má v plánu vrátit se v září ke své původní profesi učitelky prvního stupně základní školy. A protože jsme spolu hovořily na slavnostním otevření nového butiku návrhářky Martiny Pipkové Loudové, zajímalo nás, jak by se podle ní měly paní učitelky ve třídě oblékat„Ve třídě se snažím nosit elegantní kalhoty a košile. Holčičky chodí do školy v různých legínách. Já jako učitelka, pokud bych měla stát za katedrou, preferuji pohodlnější módu a do školy mezi děti to určitě musí být umírněné," radí modelka.

Móda zamaskuje všechny nedostatky

Sama si oblíbila volnější střihy šatů, ze kterých se ovšem nevytrácí ženskost. Móda podle ní dokáže vykompenzovat všechny nedostatky ženské postavy. Jsou části těla, které každá žena ráda chytře schová. Asi to tak máme každá," říká modelka, která se za dokonalou nepovažuje, už jen proto, že by ráda trochu přibrala. Rozhodně se z toho ale nehroutí. Nemyslím si, že bych měla sama se sebou problém. Nic zásadního na sobě měnit nechci," usmívá se spokojená dvojnásobná maminka.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články