Natáčení Slunečné i čas s rodinou: Jak tráví léto Eva Decastelo a další herci oblíbeného seriálu?

Natáčení Slunečné i čas s rodinou: Jak tráví léto Eva Decastelo a další herci oblíbeného seriálu?
Zdroj: Se souhlasem FTV Prima
Hvězdy Slunečné jezdí se Slunečným busemZe Slunečného busu byla nadšená i dcera Lukáše Langmajera.Bára Jánová tráví léto se svým přítelem a rodinou.Díky Slunečnému busu se dostanou do přímého kontaktu s fanoušky.+ 3 fotky+ 4 fotky

Herci ze Slunečné nemají přes léto tak úplně volno, neboť natáčejí další epizody oblíbeného seriálu. Přesto se pochopitelně najde pár dnů, které mají možnost strávit s rodinou či přáteli na nejrůznějších výletech. Zároveň se však díky kampani televize Prima Slunečné léto setkávají osobně se svými fanoušky.

Petr Jirsa
Petr Jirsa 10. 08. 2020 09:00

Někdo rád tráví volno u vody na dece, jiný raději vyrazí na pořádnou túru. Skloubit ale práci herce s dovolenou nemusí být vždy tak úplně jednoduché. Přesto se to představitelům oblíbených hrdinů ze seriálu Slunečná podařilo. Jaké je jejich léto?

Alice Bendová houbaří a chodí po skalách

Alice Bendová vyrazila s rodinou do Adršpašských skal. Byli ale třeba i v lese nebo na jednom z nejkrásnějších českých zámků. „Chodíme i na houby, nejdřív to vypadalo, že nic moc, ale nakonec něco máme. Byli jsme se také podívat na Hluboké nad Vltavou,” nechala se slyšet herečka. Kromě toho se však věnuje naplno svým pracovním povinnostem a točí Slunečnou, jak sama říká, jako o život.

Léto Evy Decastelo je hektické, přesto si ho náramně užívá

Přestože má přes léto hodně práce, snaží se ho naplno užívat Eva Decastelo, představitelka Zuzany Dolejšové. „V první polovině prázdnin jsem měla hodně volna, které jsem trávila s rodinou. Byli jsme v kempu a moc jsme si to užívali,” nechala se slyšet herečka pro lifee.cz. „I když jsem to volno měla hlavně večer, protože přes den jsme točili Slunečnou,” pokračovala ještě pro web lifee.cz.

Srpen pro ni bude ovšem o dost hektičtější, byť má před sebou ještě kratší dovolenou. „Ještě mě čeká jeden výlet s dětmi, ale jinak je toho dost. Teď nám začala divadelní sezóna, do toho Slunečná, takže přes den točím Slunečnou a po večerech hraji v divadle. Navíc jezdíme se Slunečným busem,” řekla Eva Decastelo a dodala, že jí pracovní tempo vůbec nevadí. „Je skvělé, že je konečně práce. Po korona krizi jsme se na sebe s kolegy moc těšili, byli jsme moc rádi, že můžeme konečně točit,” radovala se.

Se Slunečným busem již absolvovala několik cest. „Pro každého z herců, který jede, je to nezapomenutelný zážitek. Kontakt s fanoušky je vždy příjemný, a tady jsou tou naší základnou hlavně děti. Když jsme byly s Bárou Jánovou na jednom táboře, tak to bylo krásné, že nás tam děti chtěly obejmout. Dokonce s námi byl i Lukáš Langmajer. tedy Vilda, který je poměrně pracovně vytížený, a když není, tak se intenzivně věnuje dětem a své ženě. Na jedno setkání vzal s sebou dceru a celé ho absolvoval s malou v náručí. Bylo hezké, jak ho to těšilo, jak se usmíval on i malá. Přizval ji i k autogramiádě, kde vedle něj seděla, jedla meloun a celé to organizovala,“ řekla. Při otázce, co v nových dílech potká její postavu, byla však tajemnější. „Můžu vám říct jen to, že postava Zuzany bude pořád kráva,” svěřila se se smíchem lifee.cz. 

Roman Tomeš lenoší na zahradě

Roman Tomeš se snaží volné chvíle trávit s manželkou a syny. Nejčastěji na zahradě. Radost mu dělá i to, když si s dětmi stihne dát odpoledního šlofíka. Zbytek času už natáčí Slunečnou a také zkouší a hraje v divadle.

Představitelka Simony Rokytové vzala léto sportovně

Regina Řandová si zase užívala zasloužený relax. Je totiž vášnivou hráčkou golfu a v létě je na tento sport ideální doba. „Je to úžasný relax a odpočinek,” promluvila o svém oblíbeném koníčku. Kromě natáčení seriálu a hraní golfu se pochopitelně věnuje i své rodině a hlavně vnoučkovi. Se svými hereckými kolegy má skvělé vztahy a přiznává, že se čas od času sejdou i mimo natáčení. „Když si nestihneme něco říct, tak se sejdeme na víno a podrbeme,” smála se Regina Řandová.

Klid a bazén Báry Jánové

Mimo natáčení Slunečné tráví Bára Jánová čas se svým přítelem Víťou. Cvičí anebo jezdí se Slunečným busem. Ale také se snaží být se svou rodinou na chalupě, kde si dopřeje klid a bazén.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články