Novoroční předsevzetí celebrit: Procházková začíná novou kapitolu, Žilková přestane udílet nevyžádané rady

Novoroční předsevzetí slavných: Marika Procházková píše novou kapitolu života, Veronika Žilková přestane udílet nevyžádané rady
Zdroj: Profimedia/Herminapress/Koláž Lifee
Herečka Veronika Žilková říká, že se od Nového roku chce víc věnovat sama sobě. Na večírek Divadla Broadway proto přišla se svým novým přítelem Josefem Holomáčem.Předsevzetí pro rok 2023 tedy Veronika Žilková bere vážně.Jaroslava Obermaierová i Pepa Vojtek se shodují, že předsevzetí z vás lepšího člověka neudělají.Jaroslava Obermaierová říká, že si předsevzetí už dávno nedává.+ 5 fotek+ 6 fotek

Šestice známých osobností jsme se zeptali, zda si v závěru roku dávají předsevzetí a zda je pak dodržují. Herečka Marika Procházková nejraději vstupuje do nového roku jako nepopsaný list, Lukáš Pavlásek dodržuje jen předsevzetí spojená se zvýšenou konzumací alkoholu a Veronika Žilková chce v novém roce více myslet na sebe.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 29. 12. 2022 09:00

Dáváte si novoroční předsevzetí? Naše známé osobnosti se až na výjimky shodly na tom, že bychom důležitá rozhodnutí měli dělat po celý rok, nejen s příchodem 1. ledna.

Stand-up komik Lukáš Pavlásek přiznává, že předsevzetí nepít v něm dosud vyvolalo jen silnější chuť na alkohol, zato herečka Veronika Žilková má s příštím rokem velké plány - rozhodla se totiž přestat udělovat nevyžádané rady svým dětem a veškerou energii soustředit na sebe. „Myslím, že pro rodinu je nejdůležitější šťastná matka," zamýšlí se Veronika a my jí musíme dát za pravdu.

Marika Procházková, herečka

„Nikdy jsem si předsevzetí nedávala. Přece si hned zkraje roku nenastražím past, do které se sama chytím. Spíš mám pocit, že do nového roku vstupuji, jako bych na čistý list začínala psát novou kapitolu… Zlehka. Nechám rok minulý za sebou. Nic se nedá vrátit. To nemilé nejlépe pustit a odpustit, to milé si nechat jako vzpomínku, která vždycky vyloudí úsměv na rtech."

Pepa Vojtek, zpěvák

„Žádná předsevzetí si nedávám, nemá to cenu. Každý svého štěstí strůjce. A pokud chce člověk kouřit, ať kouří, pokud chce pít, ať pije, pokud se chce ufetovat, ať se ufetuje. Ale netřeba potom takového člověka litovat."

Veronika Žilková, herečka

„Předsevzetí si dávám, ale ne typu – začnu dělat – ale spíše taková, co už dělat nebudu. Takže moje předsevzetí pro rok 2023 je, že už nebudu myslet na svoji rodinu na prvním místě a zkusím na tom prvním místě myslet na sebe. Protože si myslím, že jsem většinu svého života obětovala rodině.

Děti jsou už velké, o moje rady už doufám nestojí, takže se pokusím myslet jen na sebe. Víte proč? Já si myslím, že pro rodinu je nejdůležitější šťastná matka! A tohle se jim pokusím v příštím roce splnit."

Michaela Gemrotová, zpěvačka

„Předsevzetí si dávám celý rok a dost často se stane, že na ně potom zapomenu. Je to taková ta klasika – třeba cvičení. Nejprve, že budu cvičit od pondělí, potom zase od úterý, nakonec to vydržím do neděle. Ono mi to takhle nefunguje.

Na druhé straně když si potom řeknu, že něco nějak bude, tak je jedno, jestli je Silvestr, nebo ne. Letošní konec roku strávíme s rodinou na chalupě a budu doufat, že vydržím do půlnoci."

Jaroslava Obermaierová, herečka

„Předsevzetí si už léta nedávám. Jednak mám slabou vůli a jednak je to úplná blbost. Vždycky se na Silvestra snažím vydržet vzhůru do půlnoci. Teď budeme u známých, jen v pár lidech.

Nemám ráda nějaké mohutné oslavy. Nenosím párty čepičky, neboucháme konfety a dělbuch, to je můj nepřítel. Nemám ráda hluk, teď i kvůli svému pejskovi Vašíkovi. Přemlouvám se, že mám pít šampus, i když na něj nejsem vysazená."

Lukáš Pavlásek, stand-up komik

„Předsevzetí si nedávám. Jednou jsem si dal, že budu víc pít, a dodržel jsem to. Jinak já se vylepšuji průběžně po celý rok, takže předsevzetí si dávat nepotřebuji.

Od 15 let vyjíždím každý rok s partou kamarádů do nějakého jiného města v republice, kde těch 5 dnů trávíme spolu. Tak jako v létě jezdíme na tábor, v zimě jezdíme do lesa. Vzpomínám na jeden Silvestr, který vypuknul už pár dnů před Silvestrem. Když potom přišel ten skutečný Silvestr, už byl takový odpočinkovější."

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články