Pedro Pascal z The Last of Us: Miluje bílé obleky, pestrobarevné svršky a hodně netradiční kardigany

Pedro Pascal z The Last of Us: Miluje bílé obleky, pestrobarevné svršky a hodně netradiční kardigany
Zdroj: Profimedia
Nejen ďábel, ale i Pedro Pascal nosí Pradu. Zde konkrétně bavlněnou košili (39 500 Kč) a sametové kalhoty (48 500 Kč) této značky.Koncem února ohromil Pedro Pascal v jednom ze svých příslovečných kardiganů. Tento stříbrný flitrovaný pocházel z kolekce 4SDESIGNS pro jaro/léto 2023. Outfit pak herec dotáhl k dokonalosti hnědým tričkem Commission z aktuální kolekce, dioptrickými brýlemi značky Andy Wolf a botami své oblíbené značky Adieu (10 000 Kč).A jiný kardigan, tentokrát na prezentaci seriálu The Mandalorian. Tento síťovaný v barvě koňaku pochází z dílny Acne Studios (16 500 Kč). Pod ním měl Pedro šedé tílko Hanes (500 Kč) a outfit korunoval výrazně červenými kalhotami značky Acne Studios (10 300 Kč) a černými chelsea boots značky Adieu (10 500 Kč).Pedro Pascal má vedle kardiganů velkou slabost i pro netradiční kabáty. Na prezentaci seriálu The Last of Us vynesl tento z dílny Yves Saint Laurent posetý flitry (114 000 Kč), klasickou košili z matného a lesklého hedvábí (30 600 Kč), černé kalhoty na míru (21 000 Kč) a černé boty na zip z lakované kůže (27 500 Kč). Vše YSL.+ 6 fotek+ 7 fotek

Flitrované kardigany, výrazné barvy, netradiční kabáty či bílé obleky, ke kterým si zásadně nebere kravatu. Tak by se dal stručně charakterizovat módní styl chilsko-amerického herce Pedra Pascala (47). Hrdina seriálu The Last of Us nebo Hry o trůny toho ale umí daleko víc.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 01. 03. 2023 09:45

Jen pramálo celebrit se může pochlubit tím, že by se o nich hovořilo jako o módních ikonách. Pedro Pascal má ale velkou šanci stát se jednou z nich. Jeho styl je totiž naprosto jedinečný, vychytaný od hlavy až k patě a přitom stále šik i pro muže v nejlepších letech.

Originální kardigany Pedra Pascala

Naposledy to dokázal koncem února nevinnou procházkou ulicemi Londýna, na niž si oblékl stříbrný flitrovaný kardigan z kolekce 4SDESIGNS pro jaro/léto 2023. Outfit pak dotáhl k dokonalosti hnědým tričkem Commission z aktuální kolekce a dioptrickými brýlemi značky Andy Wolf. A všichni kolemjdoucí zůstali paf.

Hrdina seriálu The Last of Us poutá poslední dobou pozornost jedním lookem za druhým. Na svědomí je má dvojice stylistů Julie Ragolia a Fabio Immediato. Ta vyprodukovala i outfit, díky němuž Pedro zazářil na prezentaci seriálu The Mandalorian, kde oblékl další z originálních kardiganů, tentokrát síťovaný v barvě koňaku od značky Acne Studios. Pod ním měl šedé tílko Hanes a outfit korunoval výrazně červenými kalhotami značky Acne Studios a černými chelsea boots značky Adieu.

Pedro Pascal se nebrání manšestru, barvám ani potiskům

Během tour k propagaci svých seriálů pak Pedro představil i další outfity, které by rozhodně neměly zůstat bez povšimnutí. Od zeleného manšestrového obleku či fialového hedvábného topu od Valentina až po dlouhý kabát posetý flitry, které jen dokazují, že pozornosti se tento umělec rozhodně nebojí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Pedro Pascal he/him (@pascalispunk)

Jestli na něm něco uvidíte opravdu zřídka, jsou to snadno přehlédnutelné klasické černé obleky. Místo nich Pedro raději nosí pestrobarevné košile, sytě barevné či bílé obleky a trička s nápaditým potiskem. Velmi, ale velmi hluboko v minulosti byste rovněž pátrali po příležitosti, na niž si sympatický herec vzal kravatu. Raději má košili s rozhalenkou nebo motýlka, žádá-li si to dress code události.

Díky tomu všemu se Pedro Pascal pomalu šplhá na piedestal módní ikony. Jeho nejpovedenější outfity za poslední dobu si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Zdroje informací:

esquire.com

gq-magazine.co.uk

popsugar.co.uk

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články