Pepu Vojtka netěšilo účinkování syna Adama v Ordinaci, pak ale otočil: Jen ať si vyzkouší, co náš showbyznys obnáší

Rocker Pepa Vojtek má doma mediální hvězdu - desetiletý syn Adam hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě syna doktora Hanáka.Mimo Adama vychovává Pepa s manželkou Jovankou také mladšího syna Alberta.Pepa Vojtek během rozhovoru pro Lifee.cz.Jovanka je bývalou tanečnicí, proto své syny ráda vodí do divadla.+ 6 fotek+ 7 fotek

Syn rockera Pepy Vojtka Adam (10) je hvězdou seriálu Ordinace v růžové zahradě. Frontman kapely Kabát v rozhovoru pro Lifee.cz prozradil, jak vnímá brzký start svého syna do světa showbyznysu a u příležitosti silvestrovských oslav také přidal recept na kocovinu, byť sám tvrdí, že ho konzumace alkoholu v posledních letech už tolik neuspokojuje.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 30. 12. 2022 12:00

O dětství svého syna Adama, jehož matkou je Josefova současná manželka, tanečnice Jovanka, měl prý Vojtek jiné představy. „Přiznám se, že jsem tím nebyl úplně nadšený. Když začal v nějakých devíti letech hrát v Ordinaci na Nově, pořád jsem přemýšlel, jestli to není moc brzo," přiznává pětinásobný otec, kterého dnes diváci pravidelně vídají v muzikálech pražského Divadla Broadway.

A jelikož má z četných turné se svou kapelou spoustu zkušeností s alkoholem, podělil se před Silvestrem s magazínem Lifee.cz i o jednu originální radu, jak zatočit s kocovinou"Já si myslím, že nejlepší lék na kocovinu je nechlastat," směje se v našem rozhovoru Vojtek, který se teď místo pitek raději věnuje meditaci.

Vy jste velký pejskař, jak v tomto směru zvládáte oslavy Silvestra, kdy každý druhý odpaluje petardy?

Tam to může být problém. My teď máme dva francouzské buldočky. Já jim pouštím nahlas televizi, takže většinou problém není. Oni jsou hodně živelní, takže to dávají. Předtím jsem měl anglické buldoky a to jsou zase takoví kliďasové. Navíc naštěstí u nás ve čtvrti nebydlí takoví ti idioti, kteří musejí za každou cenu o půlnoci začít pouštět rachejtle východoindické nebo čínské výroby. Takže to nějak dáváme. Ale já osobně nejsem příznivec petard. Nejen kvůli těm zvířatům, ale i kvůli sobě. Připadá mi to zbytečné.

Máte nějaký osvědčený lék na kocovinu? Třeba nějakou babskou radu?

Nemám. To si každý musí zažít. Já si myslím, že nejlepší lék na kocovinu je nechlastat.

Co takový vývar nebo osvědčené čaje? To jste nikdy nezkoušel?

Když jsem byl ještě mladý a s kapelou jsme jezdili po republice, tak jsme života užívali hodně. A to jsme to neřešili. Prostě nám bylo blbě, tak jsme to přepili a jelo se dál. Teď už je člověk starší a třeba já si řekl, že už jsem si své vypil. Už mě vlastně ani nebaví pít. Místo toho se raději věnuji meditacím a dám si jenom gin nebo pivo nebo nějakou kořalku. Pochopitelně v míře! Samozřejmě, že piju s mírou.

A co předsevzetí? Dáváte si je?

Nedávám. Žádná předsevzetí si nedávám, to nemá cenu. Každý svého štěstí strůjce. A pokud chce člověk kouřit, ať kouří, pokud chce pít, ať pije, pokud se chce ufetovat, ať se ufetuje. Ale netřeba potom takového člověka litovat.

Z vašeho syna Adama je prý mediální hvězda. Jak zatím prožíváte jeho kariéru?

Přiznám se, že jsem tím nebyl úplně nadšený. Když začal v nějakých devíti letech hrát v Ordinaci na Nově, pořád jsem přemýšlel, jestli to není moc brzo. Ale na druhé straně jsem si řekl, ať si to vyzkouší, co ten náš český showbyznys obnáší. Musí se rozhodnout. Může říct „Táto, mámo, já tam nechci" a prostě to dělat nebude. Ale aspoň bude vědět, o čem to je.

Související články

Další články