Princ Mamánek vstoupil do kin: Kubařová nazula stříbrné hromnice, princezna Arabela ukázala děti

Princ Mamánek vstoupil do kin: Kubařová nazula stříbrné hromnice, princezna Arabela ukázala děti
Zdroj: Herminapress
Herečka Veronika Khek Kubařová neodolala selfie s Arabelou Janou Nagyovou.Jan Budař, autor a producent pohádky, se na červeném koberci dmul pýchou.Veronika Khek Kubařová oblékla černé šaty od Natálie Dufkové, které ozvláštnila stříbrnými doplňky.Zde stříbrné střevíce v detailu.+ 17 fotek+ 18 fotek

Na plátna kin konečně vstupuje dlouho očekávaná pohádka Jana Budaře Princ Mamánek. Po 30 letech se tak ve filmu znovu objeví představitelka Arabely Jana Nagyová (63), tentokrát ovšem v roli královny Ludmily. Herečka na premiéru oblékla pastelový kostýmek a veřejnosti představila muže, po jehož boku je nyní šťastná.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 25. 10. 2022 12:00

Herečku Janu Nagyovou oslovil producent pohádky, její režisér a herec Jan Budař prostřednictvím Instagramu. Představitelka princezny Arabely žije od roku 1987 v Německu a jak přiznala na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech, svět filmu jí chyběl. Nabídku Jana Budaře proto přijala bez váhání.

Arabela vystoupila z šuplíku princezen

„Hrát jsem začala ve třinácti a celou dobu jsem měla pocit, že jsem to nedotáhla do konce, že ještě něco chybí a že se kruh musí uzavřít. Pořád se mi o tom zdálo a chtěla jsem si zahrát královnu – vystoupit konečně z toho šuplíku princezen. Jako by to Jan vyslyšel,“ děkuje Nagyová Budařovi, který pohádku Princ Mamánek produkoval dlouhé roky – chyběly totiž finance.

V Praze se sešla celá rodina Nagyové

Ujít si Nagyová pochopitelně nenechala ani pražskou premiéru pohádky, na kterou ji doprovodil její třetí manžel, podnikatel Toni Pulm, a také syn Harald a dcera Sophie Emma společně se zbytkem rodiny.

Rusovláska Sophie se na jaře roku 2022 vdávala, do Prahy proto přiletěla i s manželem. Na maminku je celá rodina pyšná a na závěrečném večírku po premiéře s ní fotografům nadšeně zapózovala.

Na červený koberec v džínách a péřovce

A třebaže se hosté společně s herci procházeli po červeném koberci, oblečení zvolila většina z nich poměrně volnočasové. Bratr Václava Neckáře Jan například oblékl džíny se sportovní péřovou bundou, podobně jako Zlata Adamovská s Petrem Štěpánkem. Ti zavítali do kina v doprovodu vnoučka Viktora a podle všeho si chtěli víc než opulentní róby užít prima rodinný večer.

Děti vzala na pohádku také Agáta Hanychová, zatímco premiéru Jana Žižky si před nedávnem užila ruku v ruce s Jaromírem Soukupem. Zřejmě jej zdržely pracovní povinnosti, a nastávající maminka tak musela do kina vyrazit bez jeho ochranitelského rámě.

Za hvězdy byly Kubařová s Pagáčovou

Módní stránku akce tak zachraňovaly alespoň herečky, které se na filmu podílely. Veronika Khek Kubařová byla na červeném koberci nepřehlédnutelná díky masivním stříbrným střevícům, Patricie Pagáčová zase vsadila na trendy barevný kostýmekv podobném nedávno zazářila Lucie Vondráčková.

Luxusním doplňkem se blýskla herečka Michaela Tomešová, která do kina vynesla kožené psaníčko značky Yves Saint Laurent. Opulentní zlatou róbou na sebe potom strhla pozornost herečka Bára Fišerová. Jak to děvčatům slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články