Regina Rázlová proutkaří, ovládá tarot a dokáže najít ztracené předměty. Je to společenská zábava, tvrdí

Regina Rázlová proutkaří, ovládá tarot a dokáže najít ztracené předměty. Je to společenská zábava, tvrdí
Zdroj: Herminapress
Herečka Regina Rázlová navštívila kolegyni Milušku Bittnerovou v talkshow Na kafeečko.Regina Rázlová zde mimo jiné promluvila o svých zvláštních schopnostech, například talentu vykládat karty.Regina Rázlová se s Miluškou Bittnerovou potkala mimo jiné také v jejich oblíbeném kosmetickém salonu - obě totiž navštěvují stejného odborníka, Pityho.Regina Rázlová oslavila v červenci 75. narozeniny, přesto je na svůj věk neuvěřitelně vitální.+ 4 fotky+ 5 fotek

Herečka Regina Rázlová (75) promluvila v talkshow Milušky Bittnerové Na kafeečko o svých málo známých aktivitách, jako je proutkaření nebo výklad karet. Tomu druhému už se prý dnes nevěnuje. Nejen proto, že to její blízcí sami ovládají, ale také kvůli negativní zkušenosti z minulosti.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 22. 08. 2022 17:00

Herečka Regina Rázlová tvrdí, že proutkaření ovládá od útlého mládí a technikami, jako je tato, si vypomáhala i v dobách, kdy musela vychovávat své děti sama. „Když je zle, tak všechno, co umíš, se snažíš uplatnit. A musíš své děti také nějak uživit," vysvětluje v rozhovoru s Miluškou Bittnerovou„nic se neztratí - nikdy a nic, co se člověk naučí. Ať je to hledání vody, nebo hledání ztracených předmětů..."

Regina Rázlová o svém mystickém umění

Rázlová vzpomíná na to, jak jednou před diváky hledala svůj ztracený prstýnek. „Jsou na to skutečně techniky, jak ten předmět najít, pokud se soustředíte a víte, jak na to. Každý se to nenaučí, protože to už vyžaduje určitý trénink, možná také v  meditačních technikách nebo alespoň v soustředění," vysvětluje herečka složitou cestu k tomuto umění.

Ztracený prstýnek našla Regina Rázlová silou vůle

„Ten večer jsem zjistila, že mi musel na jevišti spadnout prstýnek, měla jsem v něm kámen," vzpomíná Rázlová, pro kterou měl šperk nevyčíslitelnou hodnotu. Podědila jej a byl to jediné, co jí zbylo jako vzpomínka na rodinu, kterou za druhé světové války stihl tragický osud.

„Řečnila jsem, přesvědčovala lidi a pořád jsem ten prsten hledala. Potom jsem si uvědomila, že diváci jsou chytří, citliví a hned vědí, že se něco děje jinak, než má. Tak jsem to přiznala a řekla: ,Já nemám prsten!'" Někteří prý nevěřili, další napjatě sledovali, zda ho opravdu najde.

Našla jsem ho, ale nikdy jsem to číslo už nedělala," přiznává dnes herečka. Jak se takový zatoulaný předmět hledá? „V mysli postupujete k momentu, kdy si ho ještě pamatujete, nebo kdy si myslíte, že si ho ještě pamatujete. Vy si toho totiž pamatujete mnohem víc…," tvrdí Rázlová, která mimo jiné ovládá také proutkaření nebo výklad karet, nicméně nebere toto své umění příliš vážně. Je to společenská zábava, prosím vás!" směje se.

Karty už Regina Rázlová raději nevykládá - bojí se

Jak ovšem Regina Rázlová prozrazuje, když jí bylo nejhůře, vykládala karty. „Tarotové karty, to je příběh. A tarot je cesta. Tarot, to není stav: ,A teď, milostivá slečno, nepůjdete na rande.' To jsem přestala dělat v sedmnácti, takhle vykládat karty," uvedla s tím, že s podobným typem výkladu má špatnou zkušenost, která ji velice negativně ovlivnila.

Spolužačka tenkrát na to rande opravdu nešla. Jen kvůli tomu, že jsem jí to vyložila. A to mě tak vyděsilo, že jsem si řekla: ,Už nikdy nebudu takhle určovat něčí osud!' To mě hrozně vykolejilo," přiznává Rázlová. „Kartami spíše ukazuji možnosti, kam člověk může zajít," vysvětluje podstatu tohoto mystického umění. Dnes už Regina karty nevykládá. Sama sobě už je moc nevykládám a moji blízcí to umí sami," směje se.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články