Šperky slavných a jejich příběhy: Ewa Farna se pochlubila snubákem, Kateřina Žbirková prstýnky po Mekym a Jitka Kocurová diamanty

Šperky slavných a jejich příběhy: Ewa Farna se pochlubila snubákem, Kateřina Žbirková prstýnky po Mekym a Jitka Kocurová diamanty
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Zpěvačka Kate Matl na sebe upozornila masivním náhrdelníkem.Náhrdelník byl vyroben na míru jen a pouze pro Kate.Kate se pochlubila také hodinkami Rolex s diamanty. Má jít o model Rolex Oyster Perpetual Datejust. Drahé kameny jsou zasazené v šatonech z osmnáctikarátového zlata. Číselník má speciální úpravu s efektem slunečních paprsků. A odhadovaná cena? Kolem 400 tisíc korun.Kate Matl a její luxusní zlaté prsteny.+ 33 fotek+ 34 fotek

Filmový festival v Karlových Varech je také o krásných špercích, magazín Lifee.cz proto přímo na místě požádal celebrity, aby se nám svými krásnými kousky pochlubily. Ewa Farna ukázala snubní prsten, vdova po Meky Žbirkovi prstýnky, Hana Vagnerová drahé hodinky, Chili speciální perlový náhrdelník od tajného ctitele a Jitka Kocurová diamanty, které dostala za narození dcery Barušky.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 07. 2023 12:15

Čas na karlovarské kolonádě a večírcích si redaktorka Lifee.cz Veronika Nováková krátila dokumentováním šperků známých osobností. Zpěvačka Ewa Farna (29) nám například v exkluzivním rozhovoru prozradila, že svůj snubní prsten nosí na koncerty coby talisman pro štěstí a zároveň jako sentimentální vzpomínku na rodinu. Jak tento drahocenný prstýnek vypadá, se můžete podívat v naší obsáhlé fotogalerii.

Kateřina Žbirková vzpomíná na Mekyho

Vdova po zpěváku Meky Žbirkovi Kateřina (56) se pyšní několika zlatými prsteny s barevnými kameny. A pochopitelně se k nim váže vzpomínka na svého zesnulého manžela. "Všechny jsou od italského šperkařství Pomellato a stal se z toho takový náš zvyk. Meky mi je každý jednotlivý s postupem let věnoval k mým kulatinám. Líbilo se mi na nich, že vypadají jako dětské prstýnky z pouti," prozradila nám Kateřina Žbirková.

Pavlína Němcová s blyštivými diamanty

Topmodelka Pavlína Němcová (51) letos na festivalu vynesla unikátní vodní šaty od návrháře Lukáše Macháčka, které se na konci měsíce vydraží ve prospěch Klubu cystické fibrózy. Blyštivé šaty doplnila pochopitelně pořádně drahými diamanty. "Šperky jsou značky Messika a je to opravdu high jewellery, jejich vysoká linie. Jsou to zkrátka diamanty, které se prostě k té vodě a vřídlu hodí. Cenu netuším a ani nechci vědět. Já se těším, až je sundám a vrátím," přiznala Lifee.cz.

Jitka Kocurová má diamanty od manžela

Modelka Jitka Kocurová (44) se nám zase na kolonádě pochlubila šperky, které nosí denně, ve všední dny. Vypadá to, že je ani nesundává, jelikož jsou menší velikosti - ovšem pranic to nemění na jejich vysoké ceně. "Je to kolekce značky Chopard. Náušničky jsou jiné značky a ty jsem dostala za narození mé dcery Barušky. Nosím je často a doma mám k nim ještě prstýnek, který jsem dostala jako zásnubní. Střídám to," vysvětlovala v našem rozhovoru.

Chili Ta Thuy dostala perly od svého ctitele

Influencerka a kuchařka Chili Ta Thuy (31) měla na karlovarské kolonádě přednášku o vaření. K tomu zvolila dva elegantní náhrdelníky z perel a několik masivních prstenů. "Perlový náhrdelník mi udělal jeden kluk a má pro mě spíše sentimentální hodnotu. Náušnice už si nevzpomínám, kde jsem koupila, ale prsten, ten je ze speciální řady šperků od Evy Herzigové," popsala šikovná kuchařka magazínu Lifee.cz.

Hana Vagnerová v luxusních hodinkách

Herečka Hana Vagnerová (40) byla nadšená z outfitů, které jí denně na míru připravoval tým profesionálů z Elle Beauty Lounge. V rozhovoru přiznává, že by ji na kolonádu v žádném případě nepustili, kdyby jí to náhodou neslušelo"Dnes je to Korbička a hodinky jsou značky Breitling. Na zahájení jsem měla šperky značky Messika a ty jsem si zamilovala. Dělají malé minimalistické šperky a potom klidně jeden velký. Je to krásně symetrické a to je něco, co opravdu miluju. Myslím, že je to obrovsky elegantní a zamilovala jsem se," rozpovídala se herečka v našem rozhovoru.

Na všechny klenoty se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články