Hana Vagnerová o cestě od nejhůře oblečené po módní ikonu: Dnes už jsem pod kontrolou a za hastroše nevycházím

Hana Vagnerová o cestě od nejhůře oblečené po módní ikonu: Dnes už jsem pod kontrolou a za hastroše nevycházím
Zdroj: Herminapress
Herečka Hana Vagnerová vynesla masivní zlaté šperky klenotnictví Korbička.Pochlubila se nám také svými luxusními hodinkami značky Breitling.Takto Hanka vyrazila na odpolední skleničku šampaňského.Na zahájení letošního filmového festivalu Hanka oblékla modrou róbu od Borise Krále, kterou doplnila šperky Messika.+ 9 fotek+ 10 fotek

Herečka Hana Vagnerová (40) letos oblékla na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech modré šaty od návrháře Borise Krále. V rozhovoru pro Lifee.cz zpětně hodnotí svůj módní styl, který se s roky dramaticky proměnil. Pochlubila se nám svými šperky i luxusními hodinkami a prozradila, co by nikdy neoblékla. V jakém outfitu si podle ní můžete atmosféru festivalu nejlépe užít?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 03. 07. 2023 15:30

Herečku Hanu Vagnerovou (40) jsme v Karlových Varech zastihli během odpolední procházky na šampaňském, kde se také rozpovídala o svém módním stylu. Na procházku tentokrát oblékla bílé šaty s netypicky řešeným topem, které doplnila masivními šperky značky Korbička. Chybět nesměly ani luxusní hodinky, které v detailu naleznete v naší fotogalerii.

Hana si libuje v elegantních modelech, které musejí splňovat základní podmínku - být střihu, který lichotí ženské postavě. "Vlastně nevím, jestli dokážu správně vynést ty hodně oversize věci. Ty hodně plandavé a beztvaré. Musí to mít pořád elegantní střih," zamýšlí se herečka v našem rozhovoru. "Mám pocit, že tyto oversize věci na mně postrádají šmrnc," dodává Hana, která je na festivalu pod přísným dohledem profesionálních stylistů a může být proto zajímavou inspirací i pro vás.

Začátky Hany Vagnerové ve Varech

Hanko, ve Varech vás vídáme každoročně. Jak se za ty roky proměnil váš módní styl?

Dokonce si pamatuji moment, kdy jsem byla v nějaké rubrice, která se jmenovala Nejhorší šaty festivalu. To byly úplné začátky, kdy jsme s kamarádkou Peťou přijely jen na otočku. Z kufru jsme vyndaly zmačkané šaty a někdo nás vyfotil. Myslím, že styl se zvednul všeobecně. Vnímám, jak je to všechno hezké a elegantní a Vary už jsou opravdu festivalem světového formátu. Nejen skvělé filmy, ale také hosté - třeba zrovna letos. Říkám si, jak je skvělé, že se takové hvězdy dostaví k nám na festival. K tomu samozřejmě patří i ty róby. Červený koberec, to je krásné sledovat. Mám radost, že se to celkově zvedlo. A myslím, že už jsem od nejhorších šatů festivalu také dál.

Kterou konkrétní róbu byste hodnotila jako svoji nejhorší a nejlepší?

Třeba se mi moc líbily šaty od Borise Krále, které jsem měla letos na zahájení. Byly modré, jednoduché a elegantní. Myslím, že to je střih, který je velmi vděčný a hodně ženám zalichotí. Letos jsem naprosto nadšená. A ty nejhorší? Musím říct, že si nevybavuji. Poslední roky se o nás stará Elle beauty lounge a oni už nás nepustí ven za hastroše. Jsme tak trošku pod kontrolou. A je to skvělé, protože tím se také my samy učíme, co ta móda znamená. Když v něčem tápete, je správné zeptat se lidí, kteří tomu rozumí a jsou profesionální. Díky tomu dospějete k nějakému vlastnímu stylu.

Hana Vagnerová: Co by nikdy neoblékla?

Na festivalu lidé nachodí hodně kilometrů. Máte nějaký trik na to, aby nohy nebolely?

Vlastně mám strašně ráda tenisky a jsou opravdu praktické, když člověk běhá z filmu na film. Ale stejně mám ráda také glamour styl, který si žádá vysoké podpatky. Zrovna dnes mám malý podpatek. Nicméně - já jsem velký příznivce tenisek. Mám ráda, když je to elegantní, ale jsme zde také kvůli filmům, tak proč si nedopřát pohodlí.

Co byste nikdy neoblékla?

Já vlastně nevím, jestli dokážu správně vynést hodně oversize věci. Ty hodně plandavé a beztvaré. Musí to mít pořád elegantní střih. Moje kamarádka to umí správně nakombinovat a nosí balonové kalhoty, balonové topy, a tohle když obléknu já, tak se v tom strašně necítím. Musí to mít pas a mít tvar. Mám pocit, že tyto oversize věci na mě postrádají šmrnc.

S příčeskem i bez, vždy je krásná

Vidím také, že máte dražší šperky.

Mám, dnes je to Korbička a hodinky jsou značky Breitling. Na zahájení jsem měla šperky značky Messika a ty jsem si zamilovala. Dělají malé minimalistické šperky a potom klidně jeden velký. Je to krásně symetrické a to je něco, co opravdu miluju. Myslím, že je to obrovsky elegantní a zamilovala jsem se.

Vlasy máte dnes delší, jsou to zřejmě příčesky.

Ale to se neprozrazuje, tak pšt! Nejsou zrzavé, jsou blond. Mám teď takové zajímavé zrzavo-blonďaté období.

Jaký film budete letos ve Varech promovat?

Letos zde nemám film a pochvaluji si, jak je to free. Máme dva projekty rozepsané, takže je zde rozvíjíme a máme zde k nim nějaké schůzky. V Česku budu točit až na podzim nový rodinný seriál režiséra Jiřího Vejdělka. Něco se mi rýsuje také v Itálii a léto budu mít volnější. Budu u svého kluka ve Francii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články