10 celebrit, které se nestydí za svá rovnátka: Nosila je Monika Marešová i Emma Watson

10 celebrit, které se nestydí za svá rovnátka: Nosila je Monika Marešová i Emma Watson
Zdroj: Herminapress, Showpix/koláž Lifee.cz
Monika Marešová se dnes sebevědomě usmívá do fotoaparátů. Pomohla jí rovnátka, která poctivě nosila několik měsíců.Zpěvačka Madonna šokovala veřejnost rovnátky vyrobenými ze zlata. Zpěvák Justin Bieber nosil rovnátka v šestnácti letech a jeho úsměvu rozhodně prospěla.Rychlobruslařka Martina Sáblíková měla rovnátka dva roky a jak prozradila médiím, těžko si na ně zvykala. Po tréninku mívala rozedřené dásně a tváře. + 6 fotek+ 7 fotek

Překrásná manželka Leoše Mareše Monika, která se minulý týden stala poprvé maminkou, má jedno společné s herečkou Emmou Watson. Stejně jako hvězda filmové ságy o Harrym Potterovi nosila rovnátka. A není mezi celebritami zdaleka jediná. Zuby si v tichosti nechaly narovnat i mnohem slavnější známé tváře.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 15. 03. 2022 08:00

Módní redaktorka Monika Marešová, za svobodna Koblížková, je dnes ikonou, ke které na Instagramu vzhlíží téměř půl milionu lidí. Monika zde ženám radí v oblasti kosmetiky a zdravého životního stylu, ona sama přitom budí dojem dokonalé krásné ženy.

Monika Marešová se za rovnátka nestyděla

Málokdo si dnes vzpomene, že ještě před pár lety bojovala s problémovou pokožkou a v roce 2017 se rozhodla vylepšit svůj úsměv pomocí rovnátek. Nešlo o klasická kovová rovnátka, na která si pamatujeme ze základních a středních škol, ale o pomůcku nové generace, která je průhledná a člověk ji zběžným pohledem téměř nerozezná.

Nesundala je ani v Karlových Varech

Monika rovnátka poctivě nosila několik měsíců a neodložila je ani na filmovém festivalu v Karlových Varech. Chtěla se ujistit, že bude mít zuby dokonale srovnané a nebude jí hrozit jejich opětovné pokřivení. Rovnátka pochopitelně znamenají určitý diskomfort. Sundávají se jen při jídle, nemělo by se s nimi kouřit ani konzumovat barevné nápoje, protože hrozí jejich zabarvení. Samozřejmostí je zvýšená zubní hygiena.

Leoš Mareš chtěl, aby si Monika nechala rovnátka napořád

Jak  Monika prozradila webu Super.cz, manžel Leoš si její rovnátka oblíbil. „Chtěl by, abych si je nechala, protože mu to přijde cool,” smála se. Zároveň však připustila, že přítomnost rovnátek jim výrazně narušuje intimitu. „Já se ale těším, až mi je sundají, protože se s nimi moc nechci líbat. Leoš to ale nevnímá,” přiznala Monika otevřeně.

Dnes už se Monika Marešová usmívá sebevědomě

Dnes se může sebevědomě usmívat do fotoaparátů, což v minulosti nedělala. Fotografií, kde by měla odhalené zuby, bylo skutečně jako šafránu. Monika však svými rovnátky motivovala ostatní, aby se nebáli se svým vzhledem pracovat, a to ani v dospělosti. Ještě před pár lety by rovnátka mohla budit posměch, dnes jsou naopak známkou toho, že člověk o sebe pečuje a není mu jedno, jak vypadá. Narovnání zubů mimo jiné přispívá také k jejich zdraví, protože se lépe čistí a hrozí menší riziko zubního kazu.

Emma Watson nosila rovnátka čtyři měsíce

Monika Marešová není jedinou známou osobností, které se rozhodly svá rovnátka hrdě přiznat světu. Představitelka čarodějky Hermiony z filmové ságy o Harrym Potterovi Emma Watson nosila rovnátka v roce 2005 celé čtyři měsíce. Zpěvačka Ewa Farna se s rovnátky stala slavnou a svého času proto byla vzorem náctiletých, kteří stejně jako ona chodili do školy s klasickými železnými zámečky v ústech.

Madonna šokovala zlatým úsměvem

V roce 2013 šokovala rovnátky zpěvačka Madonna, která pro ně ovšem zvolila netradiční zlatou barvu, takže z dálky její úsměv působil jako plný zkažených zubů. Možná kdyby se Madonna inspirovala Monikou Marešovou a nechala si vyrobit rovnátka transparentní, nemusela svým úsměvem na červeném koberci působit příchozím infarktové stavy.

Jak tenhle Madonnin zlatý úsměv vypadal a které další známé osobnosti rovnátka nosily? Na to se podívejte v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články