Těhotná Eva Perkausová ještě neporodila a myslí na druhé miminko: Má už doma výbavičku?

Těhotná Eva Perkausová ještě neporodila a myslí na druhé miminko: Má už doma výbavičku?
Zdroj: Herminapress
Moderátorka CNN Prima News Eva Perkausová se před týdnem poprvé pochlubila těhotenským bříškem na oficiální akci.Krátce nato Eva oznámila, že pod srdcem nosí chlapečka.Jak se bude první potomek jmenovat, to zatím můžeme jen hádat...Moderátorka Eva Perkausová přivede svého prvního potomka na svět na podzim.+ 7 fotek+ 8 fotek

Moderátorka CNN Prima News Eva Perkausová (28) přivede zanedlouho na svět svého prvního potomka. Jak prozradila v rozhovoru pro Lifee.cz, jeho pohlaví se s manželem dozvědí až za několik týdnů. Sama si nejprve přála holčičku, teď bude šťastná, když bude miminko zdravé. Trápí Evu těhotenské chutě? A kdy se plánuje vrátit na televizní obrazovky?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 03. 08. 2022 12:00

Na podzim porodí moderátorka CNN Prima News Eva Perkausová svého prvního potomka. Těhotenství se jí dařilo držet v tajnosti do pátého měsíce. Fanouškům o něm dala vědět až před měsícem prostřednictvím fotky z romantické pláže na Seychelách.

„Věděla jsem, že třeba kyselé okurky jsou v těhotenství populární. Hodně lidí už se ptalo, jestli na ně nemám chuť v kombinaci s Nutellou. Prý je to opravdu dobré. Bohužel mě nic takového nepotkalo," nechala se slyšet Eva. „Možná to bude tím, že já vždycky jedla všechno. Nedokážu rozpoznat, jestli mi dnes něco chutná víc nebo míň. Já se odmalička tláskala vším možným," směje se sympatická moderátorka.

Jak se máte a jak se těšíte na miminko?

Mám se krásně, momentálně mě nic netrápí. Jsem zdravá, zdravé je i miminko a práce také je - opravdu si tohle období moc užívám. Nemám žádné komplikace, vlastně se cítím velmi podobně jako před těhotenstvím. Věřím a doufám, že to tak bude i nadále - může se cokoli změnit, ale zatím je to skvělé.

Jak jste si užila nedávnou dovolenou?

Ta byla výborná. Myslím, že to byla na delší dobu poslední tak dlouhá dovolená v zahraničí. Ve dvou a mimo Evropu. Snažila jsem se si ji užít, protože už brzy mi nastanou jisté povinnosti a cestování už bude trochu limitované.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Už nakupujete výbavičku?

Ještě ne, protože jsem si řekla, že výbavičku budeme nakupovat, až budeme znát pohlaví. Takže během následujících několika týdnů.

Jste z toho nervózní - holčička, chlapeček?

No, nejprve jsem byla. Přála jsem si více holčičku, ale přešla jsem do módu Proč ne chlapeček? Výhledově může být druhé děťátko a byl by to hezký páreček. Teď si říkám, hlavně ať je zdravé. Ať všechno dopadne tak, jak to má být.

Měla jste nějaké zajímavé těhotenské chutě?

Ne, neměla. Věděla jsem, že třeba kyselé okurky jsou v těhotenství populární. Hodně lidí už se ptalo, jestli na ně nemám chuť v kombinaci s Nutellou. Prý je to opravdu dobré. Mě bohužel nic takového nepotkalo. Chutě mám úplně stejné. Možná to bude tím, že jsem vždycky jedla všechno. Nedokážu rozpoznat, jestli mi dnes něco chutná víc nebo míň. Já se odmalička tláskala vším možným.

Kdy se vrátíte na obrazovku televize Prima?

To je trochu věštění z křišťálové koule. Nemůžu říct konkrétní termín, ale ráda bych hned, jak mi to zdravotní stav umožní. Čím dřív, tím líp. Nevím, jestli to bude v řádu týdnů, měsíců nebo půl roku.

Je to proto, že nevydržíte dlouho sedět doma? Potřebujete neustále něco dělat?

Protože mě ta práce opravdu moc baví. Nejsem ten typ, co by dokázal být delší dobu doma bez práce. I když je pravda, že s miminkem asi nejde dlouho nic nedělat. Práce mě baví, naplňuje a ráda bych do ní brzy znovu naskočila. Člověk přijde na jiné myšlenky a to se docela hodí.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články