Velký horoskop lásky na srpen 2022: Kdo najde na dovolené partnera snů a koho přemůže žárlivost?

Velký horoskop lásky na srpen 2022: Kdo najde na dovolené partnera snů a koho přemůže žárlivost?
Zdroj: Freepik

Podívejte se, co vás čeká v srpnu! Hvězdy lásce přejí, tak se nebojte pozvat na rande toho, po kom už dlouho pokukujete. Bude to určitě stát za to.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 31. 07. 2022 06:00

To léto vždy tak rychle utíká! Ani jste se nestihli rozkoukat a už je půlka prázdnin za námi. Podívejte se, co vás čeká v srpnu a na co byste se měli připravit. Obecně jsou ale energie dobré, a tak berte doporučení hvězd jako námět, čeho se vyvarovat. A nezapomeňte si vychutnávat každý den naplno!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V lásce se vám bude tento měsíc dařit, konečně si na sebe s partnerem uděláte čas, a možná spolu dokonce někam odletíte. Dojde také na přemýšlení, zda tento vztah ještě má budoucnost, či nikoliv. Nezadaní na tom budou trochu jinak. Tento měsíc žádné nové vztahy začínat nebudou.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vaše žárlivost, kterou občas neumíte zvládat, by vás v srpnu mohla srazit na kolena. Nebude to však jen vaše vina, partner vám dá k žárlivosti pádný důvod, což vás rozpálí doběla. Zvažte, zda to u vás není spíše o tom, že zkoušíte, co ten druhý vydrží a prahnete po pozornosti, kterou si teď vzájemně nedopřáváte.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pokud se tento měsíc chystáte na dovolenou, máte naději, že právě tam najdete lásku vašeho života! Odhoďte předsudky a nechte se vést intuicí, která pro vás bude nesmírně důležitá. Svého vyvoleného potkají i ti, kteří mají pocit, že vztah není jejich cíl. Vše se jako zázrakem otočí a přesně poznáte, co vám Vesmír nabízí.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pozor na hádky, které u vás už začínají být lehce přes čáru. Budou mít totiž základ v úplně něčem jiném, než si myslíte. Přemýšlejte, nakolik jste spokojení se svým životem a zda není možnost, jak se vydat tam, kde byste chtěli být. Vaše vnitřní spokojenost ovlivňuje i tu ve vztahu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Je čas na péči o sebe! Jakkoliv vám to může znít zvláštně, skutečně budete daleko lepším partnerem, když budete spokojení sami se sebou. Udělejte si čas na cvičení, kadeřníka nebo jen pár chvil u dobré knihy. Pokud budete dávat neustále přednost ostatním a na sebe zapomenete, ke štěstí nemáte šanci dojít.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V srpnu se u vás budou řešit hlavně finance, kterých pořád není dost. Sedněte si s partnerem a rozumně se dohodněte, kdo co platí a kde můžete ušetřit. Třeba vám konečně zbude na báječný romantický víkend, po kterém už dlouho toužíte! Nezadaní mohou potkat lásku u jezera či na koupališti.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Překvapí vás, že vše bude daleko jednodušší, než jste očekávali. Jaké si to uděláte, takové to máte, Lvíčci. Přestaňte si všechno tak komplikovat, pusťte se s odvahou do toho, na co myslíte celé léto, a nemusíte zase na podzim litovat, že vám utekla dobrá příležitost. Šance na pořádné dobrodružství tu rozhodně je!

Panna (23. 8. - 22. 9.)

V otázkách lásky teď vůbec nemáte jasno. Na jedné straně vás láká zůstat v tom, co důvěrně znáte, na straně druhé toužíte po něčem novém, vášnivém a neokoukaném. Než opustíte něco, co jste pečlivě budovali, uvědomte si všechna pro a proti. Dejte si chvíli na rozmyšlenou, pomůže vám.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Partner vás bude přivádět k šílenství! Neshodnete se vůbec na ničem, což vás v některých situacích dovede k myšlence, zda by opravdu nebylo lepší vztah ukončit. Musíte si uvědomit, že každá neshoda neznamená automaticky katastrofu, naopak. Záleží, jak se k tomu postavíte. Drobné šarvátky váš vztah mohou nakonec posílit!

Štír (24. 10. - 22. 11.)

V létě vás nečekají žádné výkyvy, naopak! Pečujte o svůj vztah, udělejte si na sebe čas, vyrazte někam, kde jste ještě nebyli, a vězte, že si to báječně užijete. Z vás by si ostatní mohli vzít příklad, žádné hádky kvůli maličkostem nebo přehnaná žárlivost. Našli jste svou spřízněnou duši, ale to už dávno víte.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

S partnerem jste dlouho byli na ostří nože, teď by snad konečně mohl být klid. Pokud se to ani v srpnu neurovná, je na čase přemýšlet, zda jste nezametli pod koberec problém, který vám nedá spát a ničí vše, co mezi sebou máte. Pokud máte děti, možná jste se o tom ani nestihli bavit a teď vám bude chvíli trvat, než si na to vzpomenete. Vše se ale urovná!

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Vy jste pořádně v sedle! Vášnivých chvilek není nikdy moc a tím se řídíte. Na hádky nemáte chuť ani energii, užíváte si horkých dnů a máte hlavu plnou plánů. Jen tak dál, Kozorozi! Štěstí by vás nemělo opustit ani na podzim, tak si plnými doušky vychutnávejte, co máte. Zasloužíte si to.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články