Yvetta Blanarovičová zhubla za rok 9 kilo: Ráno jsem pila jen smoothie a kávu, v poledne měla dvouchodový oběd a před šestou lehkou večeři

Yvetta Blanarovičová zhubla za rok 9 kilo: Ráno jsem pila jen smoothie a kávu, v poledne měla dvouchodový oběd a před šestou lehkou večeři
Zdroj: Herminapress
Herečka Yvetta Blanarovičová prozradila, že před rokem kvůli seriálu přibrala devět kilogramů. A do roka je také shodila.V Karlových Varech zapózovala se svým kolegou a kamarádem, hudebníkem Michalem Dvořákem.Na slavnostní ukončení festivalu přišla v bílém kompletu.Během festivalu si dokonce střihla roli modelky na módní přehlídce.+ 6 fotek+ 7 fotek

V září oslaví herečka Yvetta Blanarovičová šedesátku, přesto stále působí mladistvě a je plná energie. V rozhovoru pro Lifee.cz se pochlubila, že kvůli roli v novém seriálu byla nucena přibrat a zase zhubnout neskutečných devět kilogramů. Jak prožívala fázi přibírání? A dokázala se všech devíti kil zase zbavit?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 14. 07. 2023 09:00

Herečka Yvetta Blanarovičová (59) teď může být vzorem pro ostatní zralé ženy, které jsou přesvědčené, že jejich metabolismus je zpomalený a hubnutí už v jejich věku není možné. Yvetta nám dala detailní návod, podle kterého se do roka nabraných kil zbavila. Jelikož hubla pomalu, je pravděpodobné, že se nedostaví ani tolik obávaný jojo efekt. Dopřávala si pochopitelně také hodně sportovní aktivity.

"Ráno jsem se vzbudila, dala jsem si fresh a kafe, dopoledne nic, potom oběd, kolem šesté hodiny večeři. A tak pořád dokola. Takhle jsem to jela, permanentně, hezky v klidu a v pohodě. Jedla jsem všechno," vysvětluje oblíbená herečka, která své křivky velikosti S opět hrdě vystavuje na společenských akcích. "Jen jsem zachovávala tu kávu a fresh, nebo chcete-li smoothie se spoustou ovoce. Na oběd byla hezky polívčička a druhé jídlo. Večeře byla lehká," radí Yvetta čtenářkám Lifee.cz.

Hubnu, protože jsem lakomá

Yvetto, jak je to aktuálně s vaší garderobou?

Přiznám se, že jsem neměla moc času a také jsem poctivě hubla. Ale trvalo to. Točila jsem a musela jsem do seriálu o devět kilo ztloustnout. No a když jsem dotočila, vracela jsem se pomaloučku zpátky na svou váhu. Teprve potom jsem mohla konečně obléknout šaty, které mám normálně v šatníku.

Jaký je ten mechanismus přibírání? Jedla jste podle nějakého plánu, nebo všechno, co vám přišlo pod ruku?

Je to úžasné! Tloustnout je ta nejkrásnější věc na světě, navíc když víte, že vám za to ještě zaplatí. To je bomba. Ale to shazování je potom náročnější. Přitom mi někdo říkal: "Ale prosím tě, proč to děláš? Proč hubneš? Vždyť ti to takhle sluší." Jenže já se vám přiznám, já jsem lakomá. Prostě jsem otevřela skříň a zjistila, že si nic nemůžu obléknout a místo XS mám všechno v M. Cokoliv jsem si oblékla, mělo asi 30 centimetrů rozdíl. Řekla jsem si, že to ne! Tohle nebudu v žádném případě prodávat. Chci to nosit, vždyť jsem řadu těch věcí ještě neobnosila.

No to je jasné, to byste prodělala.

Přesně tak. I tak jsem se zbavila řady věcí, které jsem měla ve velikosti XXS. Ale teď jsem taková v pohodě. Ne proto, že jsem dokázala zhubnout celých těch devět kilo, ale dokázala jsem si říct: "Aha, tak to pořád jde!". Cítím se prostě fajn. Vždyť kdo to má tahat? Je to podobné, jako byste si dala na záda devět pytlů mouky.

Jak shodit 9 kilogramů za rok

Tloustla jste rovnoměrně?

Měla jsem větší všechno. Břicho, boky... ale do té role to bylo výborné. Byla jsem konečně mamina, ne žádná sexbomba. Byla jsem mamina, která umírá na alzheimera.

To není příliš optimistická role.

Ale! Byla jsem šťastná. A teď už jsem zase šťastná, že ta kila nemusím tahat s sebou.

Jak jste je tedy shodila? Zdravou stravou?

Žádná zdravá strava! Jela jsem to, že jsem se ráno vzbudila, dala jsem si fresh a kafe, dopoledne nic, potom oběd, kolem šesté hodiny večeři. A tak pořád dokola. Takhle jsem to jela, permanentně, hezky v klidu a v pohodě. Jedla jsem všechno. Jen jsem zachovávala tu kávu a fresh, nebo chcete-li smoothie se spoustou ovoce. Na oběd byla hezky polívčička a druhé jídlo. Večeře byla lehká.

To vám doporučil nějaký odborník?

Ne, já sama. Každý jsme strůjcem a bohem svého těla. A to znamená, že každému vyhovuje něco jiného. Mně vyhovuje tohle, protože jinak bych měla hlad a snědla bych celou čokoládu. Takhle jsem se musela nějak zaplácnout.

Jak dlouho vám trvalo, než jste těch devět kilo zhubla?

Rok. Vždycky se to houpalo, dvě kila nahoru, potom zase dolů. A teď už je má váha stabilní.

Bez 30 kliků nejde do práce

To jste hrdinka. Vy vůbec nesportujete?

Sportuji pořád. Golf, ale hlavně trackuji po horách, v zimě jsem lyžovala, k tomu běhám. Jedu také jógu a pilates, prostě makám. Když se ráno probudím, tak si dávám sklapovačky.

Kolik jich ráno dáte?

Sto. Sto dřepů, sto sklapovaček. K tomu roztáhnu nohy do konkrétního postoje a dám toho cviku také sto opakování. Potom udělám třicet nebo čtyřicet kliků a jdu do práce.

Jak se vlastně daří vaší charitativní organizaci Talent La Sophia?

Daří. Máme Akademii La Sophia a právě na karlovarském festivalu jsem se domlouvala s Tomášem Ujfalušim ohledně naší další spolupráce. Byla jsem nadšená, že to můžeme probrat osobně a nemusíme se nahánět mezi dovolenými. Moc se těším na další talentované děti, protože společně vystupujeme na akci Soundtrack v Poděbradech. Zpívají nádherné věci, světovou muziku, a já potom vystupuji ještě se symfonickým orchestrem. Zpívat budu songy z Princezny ze mlejna.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články