Jahůdková smoothie bowl: Zdravý start do nového dne

Jahůdková smoothie bowl: Zdravý start do nového dne
Zdroj: Albert

Co víc si po ránu přát než vydatnou a zdravou snídani? Recept na právě takovou vám teď přinášíme. Jde o jahůdkovou smoothie bowl, která nejen skvěle zasytí, ale především dobře chutná.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 02. 04. 2022 11:30

Příprava jahůdkové smoothie bowl je velmi snadná a nezabere vám víc než dvacet minut. Stačí, když budete mít k dispozici misku a ponorný mixér. A samozřejmě ty správné ingredience.

Jahůdková smoothie bowl

Na 4 porce budete potřebovat: 600 g jahod z Tržnice u Alberta, 2 banány, 200 g bílého jogurtu, 5 lžic jemných ovesných vloček, 100 g borůvek, 50 g kokosových plátků, 2 snítky čerstvé bazalky, 4 lžičky arašídového másla

Příprava: Z jahod odeberte 500 g, omyjte a očistěte je. Oloupejte 2 banány a nakrájejte je na větší kusy. Ovoce přendejte do nádoby, přidejte 200 g bílého jogurtu, 5 lžic jemných ovesných vloček a vše rozmixujte ponorným mixérem dohladka. Připravené smoothie rozdělte do misek.

Obsah smoothie misek ozdobte 100 g zbylých jahod nakrájených na plátky, 100 g omytých borůvek, 50 g kokosových plátků a lístky bazalky. Nakonec každou misku pokapejte lžičkou arašídového másla a snídaně je na stole.

Zdroj receptu: Albert

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články