Zpověď Gabriely Soukalové: Až teď mamince přiznala, že utíkala z domova a v posteli místo ní ležela panenka

Zpověď Gabriely Soukalové: Až teď mamince přiznala, že utíkala z domova a v posteli místo ní ležela panenka
Zdroj: Herminapress
Bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová trávila sportovními tréninky podstatnou část svého dětství a dospívání.Se svým sportem se dokonce objevila v seriálu Sestřičky Modrý kód, byť na letních kolečkových lyžích.Gabriela Soukalová se projevila jako renesanční osobnost, která má talent jak na sport, tak na umění.Gabriela Soukalová je dnes maminkou brzy dvouleté dcery Izabelky.+ 6 fotek+ 7 fotek

Biatlonistka a bývalá moderátorka Gabriela Soukalová (33) byla v dospívání větší rebelkou, než bychom možná čekali. V talkshow Na kafeečko prozradila, že kvůli sportovním tréninkům cítila jistou vzdálenost s ostatními spolužáky. Přidala také historku o tom, jak originálně řešila, když chtěla v noci vyrazit na déle trvající večírek, a její rodiče byli proti. Co myslíte, odhalila tenkrát maminka její tajnou lest?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 20. 06. 2023 08:00

Podle Gabriely Soukalové (33) proběhlo i v době jejího dospívání období, kdy koketovala s prvními zábavami, ponocováním a alkoholem. Sportovkyně zvyklá na denní tréninky si pochopitelně nemohla dovolit večírky se spolužáky, ale jak nedávno přiznala moderátorce Milušce Bittnerové v talkshow Na kafeečko, přísné rodiče se jí i tak podařilo přechytračit.

Gabriela Soukalová o drilu v dospívání

"Mrzelo mě to hlavně ve věku, kdy člověk dospívá a vidí své vrstevníky, kteří mají volný čas a chodí pařit. Jistou dobu mě to mrzelo. Občas jsem s nimi někam zašla, ale bylo to skoro výjimečně, třikrát do roka. Měla jsem v tomto směru hodně tvrdé rodiče, protože oni byli moji trenéři od dětství i během dospívání," prozrazuje Gabriela, která měla s rodiči dohodu ohledně desáté večerní, přes kterou zkrátka nejel vlak. To už musela být doma a v posteli. Hádat se s nimi nechtěla, protože bylo nemyslitelné, že by si na večírek vyrazila přes půlnoc.

Tajná finta s panenkou a otevřeným oknem

Postupem času pochopitelně sportovkyně našla fintu, jak rodiče uchlácholit a dát jim falešný pocit, že jejich holčička z večírku ve zdraví přišla domů. "Většinou jsem udělala to, že jsem doma vycpala peřinu a nafejkovala to tak, aby to vypadalo, že tam ležím. Měla jsem panenku, která měla dlouhé vlasy, a tu jsem položila na polštář. No a potom jsem vylezla oknem," práskla na sebe slavná olympijská vítězka, která volného času nikdy neměla nazbyt.

Jak to tenkrát skončilo? Odhalili rodiče její malou lest? "Rodiče na to nepřišli. Mamce jsem to řekla před pár lety. Říkala, že jsem byla prostě hrozná a vždycky jsem si dělala, co jsem chtěla. Musím říct, že když to bylo zakázané, bavilo mě to vlastně o to víc," přiznává Gabriela po letech, kdy je celá situace dávno promlčená. Dodává, že moment, kdy měla blízko k prozrazení, skutečně přišel. A adrenalin pochopitelně stoupal na maximum. "Jednou se stalo, že sousedka přišla s tím, že mě někde viděla ve dvě ráno. Mamka nedokázala pochopit, jak by to bylo možné. Dostalo se to k ní, ale nakonec to vyšumělo," mávne dnes rukou.

Neměla jsem čas na kamarády, říká po letech

K mámě byla v tomto ohledu upřímná, byť jí pravdu vyjevila teprve nedávno. Jak se říká - pro jistotu. "Všechny tyhle historky jsem jí říkala až po letech. Docela koukala. Člověk si musí umět poradit," směje se hříšnice, u které by podobné vylomeniny člověk jen těžko čekal. Na své dětství a dospívání má naše talentovaná sportovkyně hezké vzpomínky, třebaže byly okleštěné tím, že kamarádů neměla mnoho. "Byla jsem velmi aktivní dítě a rodiče si ode mě potřebovali dost často odpočinout, a proto mě dávali na nejrůznější kroužky. Zkoušela jsem malování, klavír, hrála jsem na flétnu a chodila jsem na zpěv. Měla jsem přes týden tolik zájmů, že jsem vůbec neměla čas hrát si s jinými dětmi," vzpomíná Gabriela Soukalová.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články