Móda z hříšného večírku Playboye: Štiková hubenější o 60 kilo, Jandová ve flitrech, Mesarošová v síťovině

Móda z hříšného večírku Playboye: Štiková hubenější o 60 kilo, Jandová ve flitrech, Mesarošová v síťovině
Zdroj: Renata Bušková/koláž Lifee
Večírek časopisu Playboy si nenechala ujít módní návrhářka Beata Rajská.Modelka Dominika Mesarošová vynesla jeden z nejodvážnějších modelů večera - se zelenou kabelkou a botami se ani ve tmě neztratí a síťovina zase upozorňuje na její dlouhé nohy.Kabelka a boty Dominiky Mesarošové v detailu.Raperka Sharlota oblékla zlaté šaty z dílny Naty šaty Karlín.+ 21 fotek+ 22 fotek

Večírek časopisu Playboy v centru Prahy se nesl v opulentním stylu Velkého Gatsbyho, čemuž měly známé tváře také přizpůsobit své outfity. Dress code za nás nejlépe splnila modelka Zuzana Jandová, která přišla oděná do zlaté róby s flitry. Největším překvapením večera ovšem byla mladší sestra Ornelly Štikové Charlotta, která se poprvé předvedla ve společnosti lehčí o stěží uvěřitelných 60 kilo.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 19. 01. 2023 10:02

Titulní strana pánského magazínu Playboy, to je splněný sen každé modelky. Také v Česku máme několik dam, které se v minulosti pro magazín odhalily, a na středečním opulentním večírku proto také oblíbený časopis se vší pompou oslavily.

Mesarošová v síťovině, Jandová ve zlatě

Chybět nesměla modelka Dominika Mesarošová, která nazula roztomilé zelené boty s peřím, doplnila je kabelkou ve stejném odstínu a tělo zahalila do stříbrné síťoviny, ze které šli přítomní pánové do lehkých mdlob.

Hvězdou večera byla ovšem modelka Zuzana Jandová. Ta sice na večírek přišla v působivé zlaté róbě, která zcela odpovídala dress codu Velký Gatsby, ale s postupujícím večerem se převlékla do superkrátkých minišatů. Doplnila je provokativními dlouhými kozačkami, které na první pohled připomínají spíše stříbřité punčochy.

Charlotte Štiková (26) je lehčí o 60 kilo

Mezi pozvanými hosty se objevila také mladší sestra Ornelly Koktové Charlotte, byť ji na červeném koberci málokdo poznal. Jak prozradila webu Super.cz, vážila ještě před pár lety 118 kilogramů. Teď se jí povedlo shodit neskutečných 60, a dostala se tak na váhu 58 kilogramů, která by při její výšce mohla odpovídat konfekční velikosti M.

Jak vidno z fotografií, Charlotte výrazně zhubla i v obličeji a jediné, co připomíná její bývalé já, jsou výrazné černé oční linky a odbarvené blond vlasy. „Člověk se pořád schovává a už jsem ani nechtěla chodit do společnosti. Vyčerpával mě každý pohyb," vysvětluje Charlotte, proč jsme ji tak dlouho nevídali na akcích. Na párty časopisu Playboy sebevědomě dorazila v černých minišatech a vysokých kozačkách.

Dopady Charlottiny výrazné nadváhy už se prý začínaly odrážet i na jejím zdraví„Často se mi stávalo, že se mi skřípl nerv v zádech a nemohla jsem se hnout. A také mě bolela kolena. Byl to opravdu extrém, v hlavě jsem měla i myšlenky, že bych kvůli tomu nemusela mít děti,“ vysvětluje štíhlejší a krásnější Charlotte, podle které nebyl problém s kvalitou jejího jídelníčku, jejž si po celý život držela veskrze zdravý, ale v množství jídla.

Dress code ve stylu Velkého Gatsbyho

Předepsaný dress code ve výsledku dodržela jen část pozvaných hostů a většina dam se na večírku zahalila do černé, byť doplněné flitry. Ať už to byly zpěvačka Šárka Vaňková, módní návrhářka Beata Rajská, herečka Denisa Pfauserová nebo podnikatelka Anife Hassan Vyskočilová.

Velký Gastby, který miluje výstřednost, luxus a opulentní róby, by se radoval ze zlatého outfitu excentrické zpěvačky Žofie Dařbujánové nebo raperky Sharloty, která rovněž sáhla po šatech v metalických barvách.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články