Už jste z vašeho bytu znudění? Zútulněte si ho dle našich rad!

Ložnice by měla vyzařovat vaši duši
Zdroj: Pixabay
Váš byt ukazuje, jací vlastně jsteKvětiny byt vždy prozáříByt vybavte stylovými doplňkyUmělecká díla jsou v bytě důležitá+ 1 fotka+ 2 fotky

Nuda, šeď, prázdno — pokud tyto pocity máte, když sedíte v obýváku, není to v pořádku. Vždyť byt by měl být vaším domovem a útočištěm, ve kterém se budete vždy cítit dobře.

Redaktor
Redaktor 07. 08. 2018 14:07

Osvětlení

Zapomeňte na centrální lustr, který osvítí celý pokoj. Vsaďte na lampičky, svíčky nebo oblíbené bodovky, na kterých si můžete intenzitu světla i jeho barvu nastavit sami.

Květiny

Stojí pár korun a udělají s vaším bytem zázraky. Jsou svěží, čerstvé a osobité. Ať už mluvíme o těch v květináči nebo o řezaných květinách ve váze. Pokud ještě vyladíte vázy a květináče, bude to dokonalost sama.

Koberečky

Jasně, staromódní těžké koberce už doma nikdo nechce. Co byste ale řekli na nějaký stylový kobereček před postel nebo pod konferenční stolek? Uvidíte, že má své kouzlo a místnost zútulní.

Doplňky

Léto je plné barev, proto jimi nešetřete. Nakupte polštářky, sošky, vázičky a jiné doplňky, které vnesou do interiéru světlo a teplo. Skvělým prostředkem, jak navodit intimní atmosféru, jsou samozřejmě svíčky. Těch není doma nikdy dost.

Obrazy

Každý by měl mít doma alespoň jeden umělecký kousek, na který je pyšný. Sice do něj něco investujete, ale jistě se stane středobodem vašeho bytu jednou provždy. Atmosféru bytu dodají fotografie, ke kterým máte hezké vzpomínky.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články