Dojemný příběh za vánoční pohlednicí Williama a Kate: Splnili slib, který před lety dali dětem

Dojemný příběh za vánoční pohlednicí Williama a Kate: Splnili slib, který před lety dali dětem
Zdroj: Profimedia

Princ William (39) s manželkou Kate (39) v pátek zveřejnili na sociálních sítích vánoční pohlednici, jejímž prostřednictvím tradičně popřáli svým příznivcům krásné svátky. Obrázek ovšem nevznikl ve Velké Británii, jak u slavné rodinky bývalo v minulých letech zvykem, nýbrž v exotické zemi, která je hlavně vévodkyni z Cambridge velmi blízká.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 11. 12. 2021 09:28

Snímek královské rodiny fanoušky velmi potěšil. Kate, William i jejich tři děti - princ George (8), princezna Charlotte (6) a princ Louis (3) - jsou na něm oděni v neformálních letních šatech a je znát, že si focení náramně užívají. William má láskyplně položenou ruku na stehně své milované a Kate mu oplácí stejným gestem.

Kate žila v Jordánsku více než dva roky

Vzhledem k letní atmosféře a bronzovému opálení Kate je jasné, že snímek nevznikl ve Velké Británii, kde se teploty momentálně pohybují okolo 8 °C, nýbrž překvapivě v Jordánsku, kde rodina tajně pobývala v druhé polovině letošního roku.

Proč zrovna v Jordánsku? Tuto zemi si jako destinaci své dovolené a místo pro tradiční vánoční pozdrav nevybrali Will a Kate náhodou. Oba k ní mají velmi vřelý vztah. Hlavně tedy Kate. Její tatínek Michael (72) pracoval v době jejího narození jako letecký dispečer u British Airways a v květnu roku 1984 ho zaměstnavatel poslal služebně na dva a čtvrt roku do Ammánu. Michael tedy sbalil manželku Carole (66) a dcerky Catherine a Philippu (38) a společně se do blízkovýchodní země přestěhovali.

Mrzlo ji, že se do Jordánska nemohla vrátit

Holčičkám Jordánsko učarovalo. Vzhledem k tomu, že ještě nemusely chodit do školy, si užívaly různých dobrodružství a poznávaly zemi, která byla té jejich tak kulturně i klimaticky vzdálená. Kate na tuto životní epizodu nikdy nezapomněla a do Jordánska se moc toužila vrátit.

Vyjít jí to mohlo v červnu roku 2018, na kdy britská královská rodina naplánovala pro prince Williama oficiální návštěvu tří zemí Blízkého východu včetně Jordánka. Jenže Kate tou dobou měla plné ruce práce s dvouměsíčním Louisem, a tak musela cestu oželet.

Nebylo to pro ni snadné. S Williamem proto dětem slíbili, že se jednou do Jordánska vypraví společně. "Kate velmi mrzí, že tu se mnou nemůže být, celá její rodina stále ráda vzpomíná na roky strávené v Ammánu," citoval v inkriminovanou dobu Williama magazín People. A jak vidno, královští rodiče letos svůj slib splnili...

Zdroje informací:

Townandcountrymag.com

Dailymail.co.uk

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články