Dvojčata Anny Kurnikovové a Enriqua Iglesiase rostou do krásy: Komu jsou více podobná?

Dvojčata Anny Kurnikovové a Enriqua Iglesiase rostou do krásy: Komu jsou více podobná?
Zdroj: Profimedia
Lucy Iglesias je opravdu krásná holčička. Komu se více podobá? Tátovi, nebo mámě?
Anna Kurnikovová se fotkami svých dětí příliš nechlubí. V den čtvrtých narozenin Lucy a Nicholase ale udělala výjimku.Z Nicholase roste lamač dívčích srdcí.Nicholas je zvídavý chlapec, a tak ho velmi zaujaly milostné scény jeho rodičů v klipu k tátově písni Escape.+ 3 fotky+ 4 fotky

Bývalá ruská tenistka Anna Kurnikovová (40) a zpěvák Enrique Iglesias (46) si soukromí pečlivě střeží. Přesto nedávno udělali výjimku a na sociálních sítích zveřejnili fotku svých čtyřletých dvojčat. A že se vskutku bylo na co koukat!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 26. 12. 2021 09:00

Dvojvaječná dvojčata Nicholas a Lucy Iglesiasovi přišla v přísném utajení na svět 19. prosince 2017. Anna ani Enrique totiž od začátku svého vztahu, který trvá od roku 2001, neměli potřebu vytrubovat do médií detaily svého soukromí. "Po celou dobu těhotenství se stýkali jen s blízkými přáteli a rodinou, takže se jim Annino těhotenství i narození dvojčat podařilo utajit," uvedl nejmenovaný zdroj pro magazín People.

Anně Kurnikovové se splnil sen v 36 letech

Rodačka z Moskvy snila o mateřství už dlouho. Vždycky cítila potřebu se o někoho starat a často se zapojovala do různých charitativních projektů. Nicholas a Lucy, kteří se jí narodili v 36 letech, jí tak splnili dávný sen. "Rozhodně chci mít děti. Ať už svoje, nebo adoptované," svěřila se roku 2011 magazínu Women´s Health.

A dvojčata jí evidentně dělají jen samou radost. Ba co víc, doslova před očima jí rostou do krásy a zvlášť dcerka je mamince, o níž kdysi snily miliony tenisových fanoušků, hodně podobná. Jak navíc přiznal Enrique, spolu s bráškou Nicholasem nezapřou klasickou dětskou zvědavost.

Dvojčata velmi zaujal klip k písni Escape

Oba už viděli klip ke zpěvákově hitu Escape, při němž se Enrique s Annou seznámili a mají tam spolu dvě milostné scény. "Přál bych vám vidět výraz v jejich obličejích, když jim došlo, že to jsme my. Hned nám kladli otázky: Co tam dělá máma? S tátou? A kdy to bylo?" vylíčil Iglesias v The Jess Cagle Show. A vysvětlování pravděpodobně není u konce. V lednu loňského roku se jim totiž s Annou narodila ještě dcerka Mary. Inu, přejeme pevné nervy.

Zdroje informací:

People.com

Dailymail.co.uk

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články