Rodinné trable Scarlett Johansson: Dcera se za ni stydí, tchyně jí rozmlouvala jméno pro syna

Rodinné trable Scarlett Johansson: Dcera se za ni stydí, tchyně jí rozmlouvala jméno pro syna
Zdroj: Showpix
Scarlett Johansson velmi pečlivě střeží soukromí svých dětí, jejich fotky jsou proto vzácné. Tato pochází z roku 2014, kdy se herečce narodila dcera Rose. "Je krásné být mámou. Velmi velmi jedinečné. A vyčerpávající," přiznala kráska.Se třetím manželem, komikem Colinem Jostem, se Scarlett Johansson rozhodně nenudí. A je šťastná i za to, že se jí s ním podařilo založit spokojenou rodinu, o jaké vždycky snila. "Než jsem se stala mámou, následky svých rozhodnutí jsem nesla sama. Teď jsem zodpovědná i za někoho dalšího," ví herečka.Otcem hereččiny dcery Rose je majittel reklamní agentury Romain Dauriac, se kterým se Scarlett Johansson rozvedla v roce 2017. "Mít dítě s někým, s kým už nežijete, je velmi těžké. Ale myslím si, že já i můj exmanžel děláme vše pro to, aby Rose naším rozchodem trpěla co nejméně," tvrdí.Začátky s Rose neměla herečka jednoduché. Po rozvodu na ni zůstala sama a začala pochybovat, zda její výchovu zvládne. Hlavně když ji holčička provázela na každém kroku. "Zatímco jsem byla v koupelně, ona stála za dveřmi a já ji prosila, ať mi dá ještě minutku," vzpomíná herečka.
+ 1 fotka+ 2 fotky

Ač je hollywoodskou star první velikosti, řeší Scarlett Johansson (37) problémy jako každá jiná maminka. Doma má sedmiletou dceru Rose a čtyřměsíčního synka Cosma. A paradoxně je to starší potomek, kdo jí dává pořádně zabrat.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 19. 12. 2021 09:00

Blonďatá sexbomba Scarlett je sice idolem mnoha mužů, vydělává pohádkové peníze a může si vybírat role, doma to ale rozhodně nemá jednoduché. Je potřetí vdaná a ač jí sláva lichotí, nejraději se prý stará o domácnost a užívá si rodinné pohody s manželem, komikem Colinem Jostem (39), jejich synkem Cosmem a dcerou z předchozího manželství Rose.

Rose umí mamimce pořádně vyčinit

Ta ale poslední dobou dává hvězdě Avengers pořádně zabrat. Ač v září oslavila teprve sedmé narozeniny, už má pěkně prořízlou pusu a maminku pravidelně udržuje ve střehu svým vzdorovitým chováním.

Jestli totiž něco nesnáší, tak jsou to představy Scarlett, jak by se měla chovat a co dělat. "Já si vždycky říkám, že se s ní nebudu hádat. Protože každý rozhovor, který spolu v takovémto duchu máme, obvykle nikam nevede," postěžovala si blonďatá herečka na dcerku, kterou má s francouzským majitelem reklamní agentury Romainem Dauriacem.

Malý bráška ji absolutně nezajímá

A to není zdaleka všechno, čím Rose drží mámu v šachu. Často se chová jako protřelá puberťačka. "Stydí se za mě. Vždycky, když se blíží školní autobus, předvádím takový taneček. Rose to úplně nesnáší," přiznala Scarlett v The Tonight Show Jimmyho Fallona.

Herečka trochu doufala, že se Rose srovná s příchodem brášky Cosma, kterého Scarlett povila v srpnu letošního roku. Jenže to se těšila marně. Ani čtyři měsíce po porodu nejeví Rose o miminko zájem. "Má toho poslední dobou hodně, pořád někde lítá a mimino ji opravdu nezajímá," směje se kráska, která kromě starostí s novým přírůstkem do rodiny musela řešit i jiný ožehavý problém.

Její tchyni se totiž velmi nezamlouvalo vnukovo jméno. "Ještě tři dny po porodu nám volala, jestli jsme si to nerozmysleli," prozradila Scarlett v Late Night Setha Meyerse. Nakonec se s ním smířila a hereččinu rodinu tak podle všeho čekají klidné Vánoce, letos poprvé ve čtyřech.

Zdroj informací:

People.com

Lifeandstylemag.com

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články