Jana Bernášková s krásnou dcerou Justýnou: Ve třpytivých outfitech jsou jako sestry, které zdobí každou příležitost

Jana Bernášková s krásnou dcerou Justýnou: Ve třpytivých outfitech jsou jako sestry, které zdobí každou příležitost
Zdroj: Herminapress/koláž: Lifee
Herečka Jana Bernášková s dcerou Justýnou jsou ozdobou každé společenské akce, na kterou dorazí.Jana Bernášková má recept na věčné mládí. 42 let byste jí hádali jen stěží.Sedmnáctiletá dcera Jany Bernáškové Justýna Drábková krásu očividně zdědila po mamince.Dvojici nesmí z premiéry snímku Jak přežít svého muže, kterému se stala předlohou kniha Jany Bernáškové, chybět společná selfie.+ 4 fotky+ 5 fotek

Jana Bernášková (42) je herečka a také úspěšná spisovatelka, která ale oslňuje i svým věkem s nekončícím půvabem. Jakoby snad zastavila čas. Jana Bernášková je ale také hned dvojnásobnou maminkou a stále častěji se ve společnosti objevuje v doprovodu své prvorozené dcery Justýny. Na první pohled byste je ale spíše považovali za sestry.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 11. 01. 2024 18:00

Půvabná herečka a také úspěšná spisovatelka Jana Bernášková vyvedla do společnosti svou dceru Justýnu v blízké minulosti hned několikrát, naposledy na premiéru seriálu Vytoč mého agenta, a vždy jim to oběma velmi slušelo. Poznávacím znamením této dvojice není jen nepřehlédnutelný půvab, ale i záliba v třpytivých outfitech, které mají obě dámy vždy perfektně sladěny. Nechybí jim obvykle flitry, lesk nebo třpytivé prvky na průsvitných materiálech. A přidaná hodnota společných genů dlouhovlasým a nohatým krasavicím jednoznačně celkový dojem jen umocňuje. Zkrátka, kam dorazí Jana Bernášková se svým mladým klonem, tam to viditelně rozkvete.

Styl máma a dcera posetý flitry

Premiéru filmu podle knihy Jany Bernáškové Jak přežít svého muže ozdobila tato dvojice vyšperkovanými kreacemi dlouhých průsvitných šatů, přesně v duchu nejžhavějších trendů. Herečka zvolila něžný růžový odstín, její dcera Justýna pak dramatičtější zlatavou róbu, společné prvky v podobě průhledné sukně odhalující nohy, přestřižení v pase zvýrazňujícího útlé postavy obou krásek i volba doplňků vyšla tomuto duu na jedničku. A korunou vší té krásy jsou také dokonale pěstěné nekonečně dlouhé hřívy Jany i Justýny.

Jana v mini, Justýna opět v objetí flitrů

I další nedávná premiéra snímku Krvavý Johann, hororu, ve kterém si Bernášková zahrála po boku hereckých kolegů Romana Zacha (50) nebo Jana Dolanského (45), se neobešla bez půvabné dvojice maminky s dcerou. Tentokrát Jana vsadila na minidélku a k jednoduchému saku oblékla vskutku kratičkou sukni s velkými pajetkami. Takřka kompletně odhalené dlouhé nohy pak podtrhly také rudé lodičky na jehlách. Zato Justýna opět vsadila na oslnivý komplexní třpytivý outfit a oblékla trendy kombinaci kratičkého sáčka s lesklými nitkami a černé filtrované kalhoty s širokými nohavicemi.

Jana Bernášková s Justýnou: Crop top i minišaty

Do třetice se duo předvedlo v blyštivých outfitech bok po boku na koncertě Milana Peroutky. Obě krásky opět zvolily magnetizující flitry. Zatímco Jana si vystačila s minimalistickým trendem v podobě blejzrových minišatů a širokým úsměvem, její neméně krásná dcera Justýna si vybrala set asymetrického crop topu a kalhot, tentokrát ve stříbřitých tónech.

Všechny zmíněné večírkové outfity krásné dvojice maminky s dcerou si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články