Karla Homolka, bestiální vražedkyně s českými kořeny: Manželovi předhazovala jen dospívající školačky

Karla Homolka, bestiální vražedkyně s českými kořeny: Manželovi předhazovala jen dospívající školačky
Zdroj: Pixabay.com

Říkalo se o nich, že jsou krásní jako Ken a Barbie. Nikdo však netušil, že jsou ve skutečnosti sérioví vrazi. Zatímco Paul byl odsouzen na doživotí bez možnosti propuštění, Karla se v roce 2005 dostala na svobodu. Byla totiž souzena jen za spoluúčast, která byla údajně vynucená.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 16. 12. 2020 12:00

Karla Leanne Homolka se narodila 4. května 1970 v Kanadě. Jejím otcem byl český emigrant. Se svým manželem Paulem Bernardem se dopouštěla únosů, mučení, znásilňování a vražd. Oba měli totiž zálibu v sadomasochistických praktikách.

Láska na první pohled 

Karla se se svým budoucím manželem seznámila v jednom baru. Záhy zjistili, že mají společnou zálibu v sadomasochismu. Její rodina nejprve nového nápadníka schvalovala. Byl pohledný a živil se jako prodejce, uměl tedy dobře mluvit. Nikdo netušil, že měl před Karlou devatenáct dívek. Každou z nich brutálně znásilnil.  

Paul Karle často vyčítal, že nebyla v době jejich seznámení pannou. Takže když byl u ní doma, měl oči jen pro její mladší sestru Tammy. Karla zoufale toužila po tom, aby svého vyvoleného učinila šťastným. Když její sestra usnula, odhrnula záclony a umožnila Paulovi před jejím oknem masturbovat. To nejhorší mělo ale teprve přijít.

 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený La nit més fosca (@lanitmesfosca)

Dárek k Vánocům 

Jak již bylo uvedeno výše, Paul si s Karlou velmi rozuměl, nedokázal ovšem přijmout fakt, že není panna. Karla tak začala přemýšlet, jak by to svému milému vynahradila. A nenapadlo ji nic lepšího než mu naservírovat svou mladší sestru Tammy. Na Štědrý den jí rozpustila v pití prášky na spaní a přihlížela tomu, jak ji Paul znásilňuje. Rodiče přitom spali jen o patro výš. Dokonce si vše natáčeli. Když se začala Tammy dusit zvratky, zavolali záchranáře. Bylo však příliš pozdě.  

Po této tragické události si našel vražedný pár vlastní bydlení. Před svatbou se dopustili další vraždy. Paul si vybral tehdy čtrnáctiletou Leslie. Celý den ji oba znásilňovali, poté ji uškrtili, tělo rozřezali pilou a vhodili do jezera. 

Domácí násilí 

Další obětí šíleného páru se stala patnáctiletá studentka katolické školy. Počátkem dubna roku 1993 ji Karla oslovila, zda by jí nemohla pomoci najít jedno místo na mapě. Když dívka došla k jejich autu, násilím ji zatáhli dovnitř a odvezli. Následující tři dny ji mučili a znásilňovali. Když je přestala bavit, uškrtili ji a tělo odhodili do příkopu.  

Agresivita Paula se však obrátila i proti samotné Karle. Rodiče ji poté, co ji její manžel brutálně zmlátil, odvezli do nemocnice, kde na něj podala trestní oznámení. Policisté poté začali rozplétat jejich vražedné řádění. Paul dostal doživotí, Karla kvůli ochotě spolupracovat a tvrzení, že byla ke všemu donucena, jen dvanáct let. Po propuštění se odstěhovala na ostrov Guadeloupe, kde se provdala a narodily se jí tři děti. Nyní žije opět v Kanadě. 

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Karla Homolka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články