Zoufalé činy milenek, které neunesly fakt, že byly jenom bokovky: Podříznuté hrdlo i vražda zahradnickými nůžkami

Vraždící milenky: Příběhy zoufalých žen, které neunesly fakt, že byly jenom bokovky
Zdroj: Pixabay
Harmohinder Sanghera byla nadějnou studentkou stomatologie. Když zjistila, že žena jejího milence Saira Aliho je těhotná, ubodala ji. Aby unikla trestu, naaranžovala to jako sebevraždu. Během útoku se však sama pořezala. A když pak vycházela z domu, uviděl ji jeden soused...Jean Harris, ředitelka slavné Madeira School For Girls ve Virginii, udržovala dlouhých 14 let milenecký vztah se známým kardiologem Hermanem Tarnowerem. I když to vlastně nebyl milenecký vztah v pravém slova smyslu. Herman, coby svobodný mládenec, netoužil po svatbě. Zachtělo se mu však o dvacet let mladší ženy. Jean to neunesla a zastřelila ho.Zatoon Bibi poslala manželce svého milence "neslušné" video. Ten se kvůli tomu rozhodl dát jí kopačky. Aby se mu Zatoon pomstila, nalákala ho k sobě na narozeninový dort. A pak ho zabila.Lisa Brown tak moc žárlila na manželku svého vyvoleného, že ji unesla. Když zjistila, že jim je policie v patách, zabila nejdříve ji a pak sebe.+ 3 fotky+ 4 fotky

Mít milenku se někdy opravdu nevyplatí. Není totiž nic nebezpečnějšího než žena, která hraje druhé housle. Když ji to přestane bavit, začne se mstít a to pak stojí za to. Mnohdy jde dokonce i o život. Zhrzená milenka totiž nebere ohledy na nikoho.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 20. 11. 2022 11:00

V milostných trojúhelnících se věci často zkomplikují. Když se do tajného vztahu přidá žárlivost a zlomené srdce, emoce nelze udržet na uzdě. V tu chvíli se některé ženy rozhodnou vzít spravedlnost do svých rukou a nechají milence, aby za vše zaplatili...

Šestnáctiletá vražedkyně

Amy Fisher bylo šestnáct, když se rozhodla zastřelit ženu svého milence. Navštívila ji přímo v bytě na Long Islandu. Po krátké hádce jí vpálila kulku do hlavy. Její milý Joey vše zprvu popíral, když ho ale odsoudili za sex s nezletilou, začal mluvit. O několik let později se ti dva dali zase dohromady...

Vražda manželky

Cai Xia Liao a Brian Mach se tajně scházeli dlouhé tři roky. Mach byl totiž ženatý a měl tři děti a čtyřletého vnuka Alistaira. Liao to moc dobře věděla, ale stále věřila tomu, že Brian dostane konečně rozum, opustí ženu a začne s ní žít oficiálně. To ale nebyl jediný důvod. Brian, jakožto Australan, by jí sňatkem mohl zařídit nové občanství.

Nakonec dal přednost své manželce. Liao to nedokázala pochopit. Nejprve ho vydírala, pak přešla na vyhrožování. V roce 2015 navštívila Briana v jeho domě v Melbourne, kde ho svázala a dala mu roubík. V té době tam s ním byl i vnuk Alistair, kterého zavraždila zahradnickými nůžkami. Pak si ještě počkala na manželku... Cai byla odsouzená k doživotí. Brian také čelil následkům za to, že si něco začal s milenkou. Rodina se ho kvůli tomu nadobro zřekla.

Vražda ve sprše

Jodi Arias měla v roce 2008 odjet se svým přítelem Travisem Alexandrem na pracovní cestu do Cancúnu. Bohužel se předtím rozešli a Travis si jako doprovod chtěl vzít novou partnerku. To Jodi nemohla dopustit. Svého bývalého partnera zavraždila ve sprše. Předtím si ještě stihli užít drsný sex, který oba tak milovali. Pak mu podřízla hrdlo a střelila ho do hlavy.

U soudu se hájila sebeobranou. Travisovi přátelé ale svorně tvrdili, že Arias je sociopatka. Poukazovali na předchozí incidenty, kdy ho pronásledovala a prořezala mu pneumatiky. V roce 2015 jí porota vyměřila doživotní trest.

Na další pomstychtivé dámy se můžete podívat do galerie...

Zdroje informací: 

Wikipedia.org: Jean Harris

Ranker.com: 12 Vengeful Mistress Who Made Their Jilting Lovers Pay 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články