Martina (26): Našla jsem si nového přítele, ale pořád toužila spát s bývalým. Jeden večer se to zvrtlo

Martina (26): Našla jsem si nového přítele, ale pořád toužila spát s bývalým. Jeden večer se to zvrtlo
Zdroj: Freepik

Martině už nějaký čas neklapal vztah s Tondou. Dohodli se proto, že půjdou od sebe, a Martina si našla nového přítele. Jenže netrvalo dlouho a začalo se jí po bývalém stýskat. Jednou ho pod vlivem alkoholu znovu kontaktovala.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 20. 11. 2021 16:00

Věděla jsem dlouho, že nám to s Tondou nefunguje. Nedokázali jsme se na ničem shodnout a každý den byl doslova utrpení. Když jsme po sobě posledně házeli věci a rozbili půlku nádobí, věděli jsme, že tohle je konečná.

Našla jsem odvahu mu napsat, ať přijede

Netrvalo dlouho a našla jsem si nového přítele, jmenoval se Přemek. Byl ctižádostivý, nesmírně přitažlivý a ochotný pro mě udělat cokoliv na světě. "Ideální lék na zlomené srdce," říkala jsem kamarádce Radce. Několik týdnů jsme si užívali nový vztah. To, jak jsme si byli vzácní, protože jsme se ještě neznali.

Netrvalo ale dlouho a začalo se mi stýskat po Tondovi. "Víš, ten sex s Přemkem prostě není takový. Tonda to uměl jinak, ten tě nikdy nenechal ležet jen tak," vyprávěla jsem Radce. "Tak mu napiš, ať si přijede užít a udělá ti to!" smála se podnapilá kamarádka nad další skleničkou vína. Pak usoudila, že už má dost a půjdeme. Já zase usoudila, že to není špatný nápad. A Tondovi napsala: "Chybíš mi, nechceš přijet a ukázat mi, jak moc ti taky chybím?"

Jen on se mnou umí tak dokonale flirtovat

"Ale, ale. Co za to?" odpověděl mi ihned. A já znovu pocítila ten nával citů, které byly nesmírně zvláštní a byly jen mezi námi. Jak se mi z něj chvějí kolena, jak se mnou umí flirtovat. Ano, stačila i taková zpráva. "Přijeď," odepsala jsem. "Napiš mi adresu a uvidíme, co se s tím dá dělat," napínal mě.

Při cestě z baru jsme ještě s Radkou diskutovaly o tom, jak je život těžký. Doprovodila jsem ji domů a vyrazila na smluvenou adresu. Akorát přijíždělo auto, které jsem důvěrně znala. Byl to on.

Děsím se chvíle, kdy se na to přítel přijde

Když jsem ho uviděla a přišel mě obejmout, rozbrečela jsem se. Okamžitě jsme se začali líbat a hned po zaklapnutí dveří mého nového bytu jsme si to užili snad úplně všude. V životě jsem ho nechtěla tak, jako v téhle chvíli. Celou noc jsme nespali a jen to opakovali stále dokola.

Další den odjel. A pak přijel znovu. Začali jsme spolu spát pravidelně. Vím, že vztah s Tondou nám po lidské stránce nefunguje. Nechci ho zpátky, ale sexu s ním se zkrátka neumím vzdát. Děsím se chvíle, kdy na to Přemek přijde. Nechci mu ublížit.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články