Nejděsivější dům hrůzy na světě: Americký McKamey Manor je prý ve skutečnosti maskovaná mučírna plná šílenců

Americký McKamey Manor je nejstaršidelnější dům hrůzy na světě. Říká se, že je skutečnosti maskovaná mučírna plná šílenců
Zdroj: Pixabay

Do strašidelných domů chodí lidé, kteří se chtějí na malou chvíli bát, ale v rozumné míře. Jde prakticky o neškodnou zábavu. McKamey Manor v Summertownu v Tennessee ale v tomto ohledu překročil všechny myslitelné hranice. Někdy tam jde totiž skutečně o život...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 17. 03. 2023 16:00

Děsivá show muže jménem Russ McKamey vyžaduje před vstupem lékařskou prohlídku. Když dopadne dobře, musí návštěvník ještě podepsat čtyřicetistránkové prohlášení. Až poté se může jít na věc. Kdo splní výzvu, dostane za odměnu dvacet tisíc dolarů. V té zatím nikdo neuspěl. Není možné, že je to proto, že jde vlastně o "legální" mučírnu zvrácených šílenců? Petice s více než 170 000 podpisy žádající zrušení atrakce hovoří za vše.

Nejděsivější místo v Americe

McKamey Manor je duchovním dítětem Russe McKameyho, bývalého člena námořnictva, z něhož se stal zpěvák vystupující na svatbách a nadšenec do nebezpečných atrakcí. Nejprve začal podnikat v San Diegu, pak ale zvedl kotvy a přesunul se do Tennessee. Tam začal zvědavcům nabízet "extrémní zážitek", který stojí jen jako pytel granulí pro psy. Russ je totiž oddaným pejskařem.

Návštěvníci však musí splnit několik pravidel. Věk 21 let (osmnáctiletí mohou jen se souhlasem rodičů), absolvování fyzické prohlídky a k tomu i prověrky přes sociální sítě. Dále je nutný doklad o zdravotním pojištění a negativní test na drogy. A nakonec již zmíněné čtyřicetistránkové prohlášení, že vám, mimo jiné, nebude vadit vytrhávaní zubů, oholení hlavy anebo strkání prstů do pastí na myši. Naprostá většina lidí vydrží jen osm minut a pak prosí o ukončení. Všichni se shodují na jednom - McKamey stvořil mučírnu.

Za zábavou je schovaná mučírna

Dle petice je McKamey Manor "zamaskovaná" mučírna. Je to prý ostuda všech strašidelných domů. Návštěvníci měli údajně utrpět sexuální a fyzické napadení. Také jim prý byly aplikovány injekce s drogami. Russ McKamey si z toho očividně nic nedělá. Využívá různé právní kličky, aby se vyhnul zatčení. A sám jednou přiznal, že jeden muž byl v domě tak intenzivně mučen, že několikrát ztratil vědomí. Najatí herci si dokonce mysleli, že je mrtvý.

Princip každé návštěvy spočívá v tom, že se člověk musí postavit svému největšímu strachu. Laura Hertz Brotherton o tom ví své. Sice vydržela až do konce, pak ale musela odjet do nemocnice. Tělo měla pokryté modřinami a v ústech škrábance od háčků. Herci jí, mimo jiné, zavázali oči lepící páskou a ponořili za kotníky do vody. Poté ženu zaživa pohřbili, k dispozici měla jen brčko na dýchání. Jiní účastníci popisovali, jak museli sníst vlastní zvratky, které zapíjeli špinavou vodou nebo trávit čas v rakvích hemžících se pavouky a různým hmyzem. "Je to dům, v němž dochází pouze k mučení," píše se v petici pro uzavření: "Spousta osob dokonce skončila poté v péči psychiatrů."

Pouze extrémní strašidelný dům

Russ McKamey se nebrání tomu, že vytvořil nejděsivější dům hrůzy na světě, zároveň však tvrdí, že jde stále jen o extrémní zábavu. Proto také nahrává účastníky na YouTube, aby jim ukázal, jak probíhala celá show. Nikdo pak nemůže říct, že se jim tam stalo kdoví co. A to mu již nejednou zachránilo krk.

Nyní nabízí šestihodinový program "Sestup", který už není tak drsný jako jeho předchůdci. Rozhodně se nemusí bát, že by mu to ubralo klientelu. Stále je to natolik intenzivní zážitek, že bude přitahovat milovníky hororů a neobvyklých úchyláren. V zahraničních médiích se uvádí, že na nejstrašidelnější dům na světě existuje i čekací listina čítající tisíce lidí.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: McKamey Manor

Allthatsinteresting.com: Inside McKamey Manor, The Most Extreme Haunted House In The World

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články