Pomsta bývalé partnerky: Za schůzky s jinými ženami svého ex zmasakrovala v koupelně

Pomsta bývalé partnerky: Za schůzky s jinými ženami svého ex zmasakrovala v koupelně
Zdroj: Unsplash

Když Travis Alexander poprvé potkal Jodi Arias, byl přesvědčený o tom, že našel svou životní lásku. Jenomže místo dokonalé partnerky ve skutečnosti narazil na svého vraha. O necelé dva roky později ho Arias ve sprše pobodala a střelila do hlavy.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 31. 08. 2022 16:00

Tato kauza hýbala celou Amerikou. Jodi tvrdila, že jednala v sebeobraně, Travisovi přátelé však tvrdili, že si na něm vypěstovala nezdravou závislost. Navíc si zavražděného Alexandra vyfotila, což přesvědčilo porotu v roce 2013 k tomu, aby ji odsoudila. Jak to celé začalo?

Když se Travis seznámil s Jodi...

Travis Alexander (narozený 28. července 1977) to neměl v životě lehké. Spolu se šesti sourozenci musel snášet drogovou závislost rodičů a fyzické týrání z matčiny strany. V deseti letech se společně se sourozenci odstěhoval k babičce. V 18 letech se mu podařilo vybudovat si stabilní život. Konvertoval k mormonům, našel si práci jako prodejce předplacených právních služeb (obdoba našeho právníka na telefonu),  a právě na firemním sjezdu v Las Vegas v září 2006 se poprvé setkal s Jodi.

Prý to byla láska na první pohled. Toho večera zůstal s Arias, fotografkou na volné noze, vzhůru až do čtyř ráno. Pak obvolal své přátelé a rodinu, že si našel ženu. Zprvu cestovali po jihozápadě USA, pak se Jodi rozhodla vstoupit k mormonům. Zdálo se, že je nemůže nic rozdělit. Po pár měsících se však v rádoby pevném vztahu začaly objevovat první trhliny.

Konec zamilovanosti Travise a Jodi

I když Alexander svou přítelkyni stále bránil před ostatními, že je vážně hodná a má ji rád, nakonec se s ní rozhodl rozejít. Údajně si cítil tak vinen za předmanželský sex, že už se s Arias dále nechtěl vídat. To vše obsesi Jodi ještě znásobilo. Jakmile se začal Travis vídat s jinými ženami, měla mu Jodi rozřezat pneumatiky a obtěžovat tyto dívky skrze Facebook. Občas se prý i vloupala do jeho domu a někdy spolu i nadále spali.

„Někdy byl Travis naštvaný a jindy zase s Jodi skočili do postele a měli sex,“ vyprávěla v pořadu Picture Perfect: The Jodi Arias Stroy Shanna Hogan, kamarádka Alexandra.

Vztah bývalých snoubenců se stával čím dál více toxickým. Alexander a Arias měli v květnu roku 2008 tak velký konflikt, že mladík svým přátelům řekl: „Nebuďte překvapení, pokud mě jednou najdete mrtvého.“

Děsivá vražda ze žárlivosti

Deváté června roku 2008 začali mít o Travise Alexandra jeho přátelé strach, několik dní jim neodpovídal na zprávy a volání. Vydali se tedy do jeho domu, kde ho našli zakrváceného v koupelně.

Podle ABC měl být třicetiletý muž střelen do hlavy, 27krát pobodán a k tomu měl podřezaný krk. Vyšetřovatelé na místě našli fotoaparát, dlouhé hnědé vlasy a otisky prstů na zdech. Přátelé Travise rovnou upozornili policii na Jodi a označili ji za stalkerku.

Jodi a Travis

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

A post shared by @ourcreepycornerpod

Jodi ze začátku tvrdila, že v domě nebyla a svého ex dva měsíce neviděla, ale snímky z fotoaparátu prozradily vše. Vyšetřovatelé zde našli fotky ze 4. června, kde byli Alexander a Arias společně v posteli. Další fotka zachycovala Travise ve sprše a poslední snímek jej ukazoval již krvácejícího po jejím útoku.

Žena zprvu zapírala, když jí ale policisté ukázali fotky jejího ex partnera, které sama pořídila, změnila výpověď s tím, že ho zabili dva maskovaní muži, na čemž byla postavená její obhajoba. Soud jí ale neuvěřil ani tvrzení, že jí vrazi vyhrožovali zabitím celé rodiny, pokud o události něco řekne. Nenapomohl ani fakt, že zbraň, ze které bylo vystřeleno, patřila prarodičům Jodi. Za vraždu prvního stupně ji soud poslal do vězení na doživotí.

Zdroj informací: 

Allthatsinteresting.com: Inside The Murder Of Travis Alexander, The Man Who Was Slaughtered By His Jealous Ex Jodi Arias 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články