Nicholas John Crilley, psychopat z Brisbane: Z unesené dívky chtěl udělat svou otrokyni, mlátil ji kladivem a zapálil

Nicholas John Crilley, psychopat z Brisbane: Z unesené dívky chtěl udělat svou otrokyni, mlátil ji kladivem a zapálil
Zdroj: Pixabay

Když Nicholas John Crilley začal pod vlivem drog věřit, že je jeho bývalá přítelkyně spolčená s gangem, který se ho kdysi pokusil zabít, rozhodl se ji unést. Využil příležitost, že měl dívku ve své moci, a udělal si z ní otrokyni...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 07. 04. 2021 15:30

Dvaadvacetiletou dívku, jejíž totožnost nebyla zveřejněna, čekala po únosu pekelná muka. Kromě opakovaného znásilnění jí zdrogovaný psychopat způsobil natolik vážná zranění, že ji záchranáři nejdřív považovali za mrtvou. Unesená žena ale ještě neměla zdaleka vyhráno...

Pobyt v pekle

Crilley odvezl mladou ženu v červnu roku 2017 nejprve do hotelu Tower Mill Metro v australském Brisbane, připoutal ji k posteli a několikrát znásilnil. Po pěti dnech ji převezl do garáže svého domu, kde ji spoutal a nechal ležet na studené betonové podlaze. Na jídlo mohla jeho oběť zapomenout, nedostávala dokonce ani napít.

Surovým bitím ji navíc nutil k tomu, aby pojídala vlastní výkaly. Ale to mu nestačilo. Každý den měl pro nebohou dívku nachystaný dlouhý výprask a další mučení. Těžkým kladivem jí způsobil četné zlomeniny. Žena žila v neustálé agónii a stala se již jen vzdálenou připomínkou toho, kým kdysi bývala...

Záchrana mrtvé ženy

Nicholas týral oběť dlouhých 23 dní. Poslední den to už přehnal natolik, že ji považoval za mrtvou. Zpanikařil, zavolal záchranku a utekl. Záchranáři našli ubohou ženu v garáži v takovém stavu, že ji také nejdřív považovali za mrtvou. Byla popálená téměř na polovině těla, neboť ji zvrhlík několik dní předtím polil lihem a zapálil.

Do zanícených otevřených ran se již dali červi a v ústech měla jen zbytky zubů. Okamžitě byla vrtulníkem převezena do nemocnice a uvedena do kómatu. Nicholase mezitím policie vystopovala díky tísňovému volání, ke všemu se přiznal a byl odsouzen na doživotí.

Nevýslovné trauma

Žena se po probuzení z umělého spánku musela znovu naučit chodit, mluvit a vůbec vrátit mezi lidi. Kvůli zlomeninám lebky má propadlou tvář. Nerostou jí ani vlasy, musí nosit paruku. Navíc je závislá na pervitinu, který jí šílenec pravidelně aplikoval. Není tak divu, že žije pod dohledem fyzioterapeuta a psychologa.

„Cítím se příšerně,” říká s pláčem pro web 7news.com.au. Má zranění budou již navždy viditelná. Jsou nezvratná. Bojím se toho, že mne nikdo kvůli tomu nezaměstná. A nejen to. Mám taky strach z toho, že se do mne nikdo nezamiluje. Nebudu mít kamarády. Všichni se mě budou kvůli mému znetvoření stranit...”

Zdroje informací:

7news.com.au: Queensland man Nicholas John Crilley to be sentenced for rape, torture of woman

Abc.net.au: Woman survives depraved torture in Brisbane unit as attacker sentenced to life in prison

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články