Bestie jménem Gary Van Ryswyk: Samozvaný chirurg lovil oběti svých brutálních choutek na internetu

Bestie jménem Gary Van Ryswyk: Samozvaný chirurg lovil oběti svých brutálních choutek na internetu
Zdroj: Wikimedia Commons, Public Domain

Na dark webu, což je anonymní a často zcela ilegální část internetu, můžete najít prakticky cokoliv a kohokoliv: Prodejce drog, pašeráky, překupníky zbraní a další osoby, které potřebují ke své obživě anonymitu. Pak je tu ale ještě jedna sorta lidí, kteří hledají neobvyklé sexuální uspokojení. Jedním z nich byl Gary Van Ryswyk, jehož vzrušovali eunuchové...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 08. 07. 2021 13:00

Podle serveru Newsweek byl před třemi lety na Floridě zadržen jistý Gary Van Ryswyk, jenž se s naprostým klidem přiznal policistům k tomu, že před několika minutami vykastroval muže. Bylo to prý dobrovolné. Oba se měli seznámit na online fóru zaměřeném na fetiše spojené s eunuchy. Jenomže to mělo malý háček. Pokoj, v němž k operaci došlo, připomínal spíše jatka.

Kastraci chtěl sám...

Když policisté vyjeli do domu na Orday Road, určitě nečekali, že se jim naskytne takový pohled. Otevřel jim Gary Van Ryswyk, který je nevzrušeně zavedl do pokoje, v němž před pár minutami vykastroval třiapadesátiletého muže. Ten ležel na posteli a silně krvácel. Jeho varlata se nacházela vedle něj v růžové misce. Nechyběla ani kamera, chirurgické nástroje a léky proti bolesti.

Ryswyk se snažil policisty přesvědčit o tom, že ubožák s kastrací výslovně souhlasil, takže vlastně o nic nejde. „Nebyl jsem si jistý, zda to skutečně chtěl,” řekl později šerifův zástupce Scott Dressel. „Skutečně si byl vědom toho, že jde o takto radikální zákrok? A nerozmyslel si to nakonec v nemocnici a nenechal si je nahradit silikonovým implantátem?

Gary Van Ryswyk byl víc řezník než doktor

Amatérská operace měla začít okolo desáté večer 18. srpna 2019. Ryswyk ale muže vykastroval tak neodborně, že mu nebyl schopný zašít ani rány a tím pádem také zastavit rozsáhlé krvácení. Proto musel zavolat záchranku. Mohlo by se zdát, že šlo o první pokus, ve skutečnosti se však Ryswyk dopustil v minulosti několika dalších kastrací.

Dle jeho výpovědí začínal na zvířatech, poté si sám odstranil jedno varle. U jiného muže celý proces selhal, neboť během předoperační dezinfekce ejakuloval. A před oním nešťastníkem, kterého na poslední chvíli zachránili zdravotníci, měl ještě jednu podobnou schůzku. I tato kastrace dopadla krvavě. Ryswyk a jeho dobrovolná oběť se ale prý dohodli, že nic nenahlásí...

Nezapomenutelný chirurg Gary Van Ryswyk

Další osud Garyho Van Ryswyka není znám. Po zatčení byl převezen do vazby, kde mu byla stanovena kauce ve výši čtvrt milionů dolarů. Jeho úchylka ale nezapadla prachem.

Všichni, kdo tehdy zasahovali na místě činu, se shodli na jednom – nikdy na to nezapomenou,” dodal zástupce Dressel o prazvláštních choutkách amatérského chirurga.

Zdroje informací:

Allthatsinteresting.com: Florida man arrested for at-home castration of man he met on dark web

Newsweek.com: Florida Man Arrested After Botched Home Castration on Man He Met Via Dark Web Eunuch Fetish Site

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články