5 nejčtenějších horoskopů května 2023: O hříšných touhách, svádění i utrácení

5 nejčtenějších horoskopů května 2023: O hříšných touhách, svádění i utrácení
Zdroj: Pixabay

Květen 2023 je téměř za námi a my jsme vybrali pět nejlepších horoskopů, které vás v tomto měsíci nejvíce zaujaly. Pojednávají o hříšných touhách, utrácení, svádění i líbání.

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 05. 2023 05:09

Server Lifee.cz každý den publikuje v této rubrice zajímavé horoskopy ze všech sfér života. Tady je pět z nich, které jste v květnu 2023 nejvíce četli a komentovali.

Horoskop o utrácení

V tomto horoskopu se můžete dozvědět, jak to mají s utrácením jednotlivá znamení zvěrokruhu! Tušili jste, že Berani mají tendenci rozhazovat peníze za nesmysly, zatímco Ryby finanční věci spíše otravují? Podrobnosti o všech znameních čtěte v tomto horoskopu:

Horoskop o hříšných touhách

V tomto horoskopu se zase dozvíte všechno o tom, jaké mají jednotlivá znamení zvěrokruhu tajné sny! Beran touží po bezmoci, kdy ho partner ovládá, Štíry zase vzrušuje hra na lehké holky a nemravné chlapy. Podrobnosti o všech znameních čtěte v tomto horoskopu:

Horoskop pro vzdušná znamení zvěrokruhu

Existují tři vzdušná znamení zvěrokruhu: Blíženci, Váhy a Vodnáři! V tomto horoskopu se dozvíte, jak to mají s nevěrou. Jedno z těchto znamení se ve vztahu mnohdy začne nudit, a tak si začne život zpestřovat milostnými avantýrami! Podrobnosti o vzdušných znameních čtěte v tomto horoskopu:

Horoskop o svádění

V tomto horoskopu jsme se podívali na to, jak to mají se sváděním jednotlivá znamení zvěrokruhu. Tak třeba takoví Střelci jsou rozenými svůdci a svůdkyněmi, je to pro ně dobrodružství i adrenalin. Lvi zase svádí, aniž by si to vůbec uvědomovali - mají to tak nějak v krvi. Podrobnosti o všech znameních čtěte v tomto horoskopu:

Horoskop o líbání

První máj byl příležitostí, jak se optikou horoskopu podívat na líbání. Dozvíte se z něj třeba to, že Berani líbají rychle, vzrušeně a chtivě, aby se co nejdříve dostali k samotnému sexu. Nebo že Lva je dobré chválit, pak líbá jako pravý šampion. Podrobnosti o všech znameních čtěte v tomto horoskopu:

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články