Červencové novoluní ve znamení Raka: Tato tři šťastná znamení se mohou těšit na výbornou novinku

Červencové novoluní ve znamení Raka: Tato tři šťastná znamení se mohou těšit na výbornou novinku
Zdroj: Unsplash

Novoluní ve znamení Raka nastává v pondělí 17. července 2023 ve 20:31. Podívejte se, kterým znamením zvěrokruhu přinese štěstí. Jste mezi nimi?

Jana Jánská
Jana Jánská 15. 07. 2023 17:00

Červencové novoluní bude ve znamení Raka. Podle webu eXtra.cz je Rak považovaný za znamení s největším smyslem pro rodinu a její zázemí. Toto období bude nahrávat prohlubování mezilidských vztahů a budování hodnot. Pozor ale na silné emoce a zbytečnou přecitlivělost, která by s Rakem mohla přijít. Dodejme ještě, že tři šťastná znamení se mohou těšit na výbornou novinku. Co to asi bude?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Červencové novoluní přináší lidem narozeným ve znamení Berana novinku v oblasti kariéry. Může se jednat o povýšení, zajímavou pracovní nabídku nebo možnost vlastního podnikání. Buďte otevření novým příležitostem a věřte si.

Berani dostanou silný impuls k dosažení profesních cílů. Možná je to ta příležitost, na kterou jste čekali již hodně dlouho. Tak ji nepromarněte.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pro Blížence přichází dobré zprávy ve vztazích. Může to být nový partner, posílení stávajícího vztahu nebo navázání nových a hlubších přátelství. Nechte věcem volný průběh a uvidíte, co všechno přijde.

Červencové novoluní dává lidem narozeným ve znamení Blíženců možnost objevit nové dimenze vztahů a přináší jim lásku a harmonii. Možná se ocitnete ve výjimečném spojení s někým, kdo vám otevře své srdce. Važte si toho, takových lidí nepobíhá po světe moc.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáře čekají nové věci v oblasti osobního růstu. Můžete se dostat k objevování sebe sama nebo vnitřní transformaci. Věnujte čas svému rozvoji. To, co máte uvnitř, vám totiž nikdo nesebere.

Toto novoluní vám dává možnost prozkoumat smysl života a najít tak potřebnou vnitřní rovnováhu. Mějte na paměti, že pokud nebudete v harmonii vy sami, lidé a věci kolem vás vám ji nepřinesou.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články