Horoskop: 3 znamení, která čeká setkání s velkou láskou v tramvaji

Horoskop: 3 znamení, která čeká setkání s velkou láskou v tramvaji
Zdroj: Unsplash

Pro někoho je tramvaj jenom dopravní prostředek, pro jiného místo k seznámení. Podívejte se, komu horoskop předpovídá, že na něj v tramvaji čeká láska.

Jana Jánská
Jana Jánská 20. 07. 2023 05:53

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Zrozenci ve znamení Panny mají před sebou setkání, které možná začne nesmělými pohledy už na zastávce. I když jsou Panny často méně odvážné, překvapí je, jak rychle se jim povede navázat smysluplný rozhovor s člověkem, kterého znají sotva pět minut.

Ale o tom láska je, stačí chvilka a máte pocit, že je to ta pravá osoba. Panny budou chtít předvést své nejlepší já, ale asi bude lepší netlačit příliš na pilu. Chovejte se přirozeně, jste přece báječné.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Lidé narození ve znamení Střelce by měli zpozornět, pokud v tramvaji uvidí někoho s kufrem. Jejich nová láska totiž právě přicestovala do města, v cizím prostředí je ještě trochu nesvá a rozkoukává se. A právě vy můžete pro tohoto člověka být nejen průvodcem po okolí, ale také na cestě životem.

Váš humor a komunikativnost na něj budou působit jako magnet. Střelci, pamatujte, že láska a dobrodružství mohou být jen pár zastávek tramvají od vás!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář zažije v tramvaji velké překvapení. Nenarazí totiž na novou, ale na starou lásku. A ta přeci nerezaví. Vzpomeňte si na to dobré, co jste spolu prožili, a uvidíte, že je na co navázat. A hlavně, je co dobíhat...

Tato láska by měla být už napořád. Jen o ni budete muset trochu bojovat a snažit se, ať vám opět zbytečně neunikne mezi prsty.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články