Horoskop: Jak líbají jednotlivá znamení zvěrokruhu? Střelci jsou slintalové, Berani divočáci

Horoskop: Jak líbají jednotlivá znamení zvěrokruhu? Střelci jsou slintalové, Berani divočáci
Zdroj: Freepik

Líbání je příjemný pohyb, který si užíváme nejraději s milovanou osobou v intimních chvílích. Existují však i jiné polibky, třeba ten, kterým říkáme rodičům, že je máme rádi nebo takový, co dáváme přátelům na přivítanou. V kterém polibku jste přeborníkem právě vy?

Jana Jánská
Jana Jánská 12. 11. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani se líbají divoce a rychle, máte pocit, že vás chtějí vsát do sebe a sníst. Líbání s Beranem není rozhodně žádný zážitek, který byste si chtěli pamatovat a jednou stačilo.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci, ač jsou v jistých věcech agresoři, v líbání jsou opatrní, něžní a pomalí. Když ale přijdou líbání na chuť, nechtějí s ním přestat. Je to pak s nimi docela zábava.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci se líbají tak, jakou mají zrovna náladu. Umí být něžní, drsní i nenasytní. Jsou to takoví líbací chameleoni, kteří se vždy přizpůsobí situaci. Svůj styl by mohli vyučovat!

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Pří líbání s Rakem se budete cítit velmi spokojeně, bezpečně a chtěně. Rak to s jazykem prostě umí a francouzské polibky pod jeho taktovkou vás dostanou do nebe.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou pěkné herečky, z jejich líbání se stává herecký výkon pro fotku na Instagramu. Víc než na štěstí svého partnera myslí na sebe a pokud jim protějšek v líbání nevyhovuje, jdou o dům dál.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou cudné bytosti, které vás políbí asi tak, jako líbáte rodiče u vánočního stromečku, nebo když se s nimi delší dobu nevidíte. V jejich polibcích naprosto chybí vášeň.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy líbají něžně, jejich polibky jsou jako oťukávání pírkem. Je to velmi příjemná záležitost a vy si můžete užívat neuvěřitelný pocit rozkoše, romantiky a souznění.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři mají rádi drsné, agresivní líbání plné jazyka, což často působí velmi nepříjemně a někdy se zdá, že vás chtějí přímo zardousit. Štíři mají vždy vše plně pod kontrolou a vedou.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci jsou pěkní slintalové. Líbat se s nimi je zážitek na celý život. Ne každý to zvládne a většinou se snaží tuto kratochvíli omezit na minimum a už nikdy neopakovat.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi neustále řeší, jestli jim není cítit z pusy. Mají u sebe bonbóny, žvýkačky, ústní vody, ale ani tak nejsou v pohodě. Při líbání se tedy neumí uvolnit a jsou rádi, když to mají za sebou.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se líbají často a rádi. Jejich styl je středně drsný, což se jejich protějškům velmi líbí. Jejich předehra se skládá právě převážně z dlouhého líbání, které si vysloveně užívají.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou při líbání rychlé. Vrtí jazykem sem a tam, funí a za pár vteřin líbačku končí s pocitem vlastního uspokojení. Vy pak nemáte sílu říct, že to byla opravdu síla. Ryby prostě pro líbání nebyly stvořeny.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články